Spread the love

Amanda Jenssen Sjukdom:- Amanda Jenssen har en lungkapacitet på bara 30 procent och måste ta medicin på regelbunden basis för att behålla sin hälsa. I “Sommar i P1” berättar hon om sin obotliga sjukdom som hon nu lider av. Som en konsekvens har mina luftstrupar och lungor fått ärr. Det är hennes påstående att detta är anledningen till att hon inte får tillräckligt med lufttillförsel. “Sommar I P1” gästas av Amanda Jenssen, artist, och sångerska som också är programledare för förra avsnittet.

Amanda Jenssen Sjukdom

En läkare hade sagt till Amanda att hon aldrig skulle kunna bli frisk från sin lungsjukdom. Amanda var förkrossad. Hon vidhåller att hennes lungor har skadats och kommer att fortsätta att påverkas. Medicinen Amanda Jenssen för närvarande tar två gånger om dagen är utformad för att göra det lättare för henne att andas.

Amanda Jenssen Sjukdom och Wikipedia

Under sin presentation ägnar hon mycket tid åt att diskutera den kritiska orsaken till hennes nuvarande 70 procents minskade lungkapacitet. Jag var runt ett och ett halvt år när jag fick diagnosen bilateral lunginflammation. Så småningom, som hon berättar i avsnittet, blev hennes tillstånd allt mer hemskt till den grad att hon tvingades välja mellan att överleva och att dö.

Effekten av Amanda Jenssens minskade lungkapacitet på hennes sångröst och professionella karriär är oklart i nuläget; Ändå anser Jenssen att det har varit avgörande för utvecklingen av hennes kreativa sysselsättning. Hör henne förklara sig själv i programmet och säga att hon kan ha börjat med en sport och sedan tappat bort sin verkliga kärlek till musik.

Amanda Jenssen Sjukdom

Efter att ha skickat in sin ansökan till Idol 2007 våren 2007 hänförde Amanda Jenssen, 32, hela Sverige. De flesta människor är utan tvekan medvetna om hennes audition, under vilken hon chockade domarna genom att sjunga Elvis Presleys “That’s all right, mama”.

Amanda Jenssen Biografi

Amanda gick inte bara till final utan hon blev slagen av Marie Picasso, trots att hon var mycket favoriserad redan från början. Ms. Jenssen skulle fortsätta att ha en lysande professionell karriär trots sin förlust. Senare släppte hon tre studioalbum, som alla möttes med omedelbar framgång av den allmänna publiken. Dessutom belönades hon med två Rockbjörnenpriser 2009, samt två Grammisar året därpå, för årets kvinnliga artist respektive årets kompositör.

Amanda Jenssen har inte skapat sig ett rykte genom att avslöja intima detaljer om sitt personliga liv, utan föredrar istället att låta sin musik tala för sig själv. Även om hon bestämde sig för att varna publiken för sin farliga cancer under sitt sommartal 2010, gjorde hon det 2011.

Amanda Jenssen Sjukdom

Viktigt: Radioprogrammet “Sommar i P1” sänds i Sveriges Radio P1 klockan 13:03 EST idag. När jag var runt ett och ett halvt år drabbades jag av bilateral lunginflammation, vilket var ganska allvarligt. Hennes situation blev gradvis svår och hon tvingades välja mellan att leva och dö, som hon beskrev.

By Nancy

%d bloggers like this: