Spread the love

Anki Larsson Saltön – Skara vid Skolszen 1973 – 1974 och van Statens scenskola I Stockholm 1975 till 1979 och hon hard hart engagerad vid Riksteatern, Västernorrlands regionala teatrar, Vastenorrlands regionala teatrar, Friah Proteatern, Fria Teatern och docteatern Tittut. I tv medverkade honor I miniserien .

Anki Larsson Saltön
Anki Larsson Saltön

“En nämndemans död”, gjorde rollen som Evas Mamma I “Eva & Adam” åren 1999 och 2000 och gjorde dans roll I Komediserien “Orka! Orka!” I tv medverkade honor I miniseria “En nämndemans död” Anki Larsson, som var inblandad i sin familj i Saltön och Sommaren, är avliden.

Anki Larsson Saltön
Anki Larsson Saltön
  • vi har förlorat en bra artist och person, sa hennes agent Birgitta Rönnhedh till TT. Vi har förlorat en härlig person.

Efter många decennier som skådespelare, med många anmärkningsvärda delar på scenen, tv och filmer, fick den berömda tv -serien Saltön, där hon skildrade Emily, ett betydande genombrott.

Hon fick också chansen 2019, värmen och tryggheten som hon utstrålade, att spela en annan karaktär i den berömda världsomfattande skräckfilmen Midsummer av Ari Aster, utspelad främst under Hälsinglands midsommarfestival. Anki Larsson spelade Irma, en av Hårgas sektmedlemmar.

  • Vi behövde en skådespelare som skulle verka äkta och vänlig. Ändå var det också en komplicerad karaktär, och Anki hade en bra kombination av poesi och kilo för att skildra den, förklarar Patrik Andersson, en svensk producent.
Anki Larsson Saltön
Anki Larsson Saltön

Inspelningen hölls i Bulgarien i två månader 2018, och Patrik Andersson påminner om Anki Larsson som “en stor proffs”.

  • Alla krävde, men hon höll ihop. Jag tror att hennes historia från teatern och marionettteatern kommer fram genom hennes adress. Hon har en konstig sak i sig.

Anki Larsson var inte första gången på en bild som gick utanför Sverige. Patrik Eklunds kortfilm Istället för Abrakadabra nominerades till en Oscar, och under hela sin karriär arbetade hon med Eklund många gånger.

Hennes sista framträdande var i Bergman Islands världsomspännande drama, som hade premiär i Cannes i somras. Hon har också på senare tid varit med i tv -program som Gåsmamman, Sommaren med släkten och We have this.

You May Also Like:

  1. Davit Arican Familie
  2. Bella Lesnik Kind
  3. Adam Driver Taille Poids
  4. 2KBaby Net Worth
  5. Julia Ducournau Taille

By Nancy

%d bloggers like this: