Annika Strandhäll Make Död

Spread the love

Annika Strandhäll Make Död:- “Ärligt och tydligt”, säger Annika Strandhäll om metoden där den norske konstnären Ari Behns familj valde att informera världen om hans död, som hon karakteriserade som “inspirerande och ödmjukande”. Enligt myndigheterna begick Behn, som tidigare varit gift med prinsessan Märtha Louise, självmord den 25 december.

Annika Strandhäll Make Död
Annika Strandhäll Make Död

Det har haft en enorm inverkan på mig och min familj, liksom den styrka som Ari Behns familj visat, särskilt hans barn, i efter hans död. Hans äldsta dotter höll hyllningen vid hans begravning, som ägde rum en kort tid senare och var första gången hon gjorde det.

Hon har tidigare varit socialförsäkringsminister i Storbritannien. Annika Strandhäll, 44, diskuterar sin långvariga älskare Thomas Wolfs död i den här intervjun, som är första gången hon uttalar sig offentligt om det. Thomas avslutade sitt liv genom att hänga sig själv. Hon minns händelsen som “extremt skrämmande och tuff” i ett avsnitt av SVT-programmet “Skavlan”.

Samtidigt säger hon till Expressen: “Det handlar förstås delvis om att sakna den person som jag har levt mitt liv med de senaste 19 åren, men det handlar också om en känsla av övergivenhet.” Hon har varit gift i 19 år.

Annika Strandhäll Make Död
Annika Strandhäll Make Död

Tidigt i år, den 27 augusti, meddelade regeringen att dåvarande socialförsäkringsminister Annika Strandhäll skulle ta tjänstledigt från sin tjänst. Enligt hennes pressekreterare, som pratat med nyhetsbyrån TT, tvingades hon lämna på grund av att en medlem i hennes familj hade dött, vilket fick henne att lämna.

Efter att hon avgick ur den svenska regeringen en månad senare deklarerade Annika Strandhäll att hon skulle fortsätta att tjänstgöra i den socialdemokratiska riksdagsgruppen i Stockholm. Hon meddelade samtidigt för media att hennes mångårige pojkvän sedan 19 år, Thomas Wolf, hade dött. Den tidigare ministern gör ett framträdande i Sveriges TV i morgon, fredag, i ett program som leds av Fredrik Skavlan, enligt programföretaget.

Annika Strandhäll Make Död

  • Det har inte kommit något från Annika Strandhäll om de särskilda omständigheterna kring hennes partners död.
  • I föreställningen frågar Fredrik Skavlan vad som fick henne att säga vad hon gjorde i det ögonblicket.
  • Thomas avslutade sitt liv genom att hänga sig själv. Hon säger om sitt möte:
  • “Det var en riktigt upprörande och smärtsam händelse.”
  • Hon fortsätter, “Som minister har jag varit personligt ansvarig för frågor som rör psykisk ohälsa och självmord under ett antal år.”
  • Dessutom kan jag inte berätta hur många gånger jag har flugit tvärs över nationen och över hela världen och pratat med journalister om nödvändigheten av att ta bort stigmatiseringen av psykisk ohälsa från det offentliga samtalet.

Utöver allt annat handlar det om betydelsen av att saker tar sin tid och så småningom sätter sig. Under tiden tog Skavlan kontakt med mig och antydde en önskan om att ha en ärlig och djupgående dialog med mig, vilket välkomnades av resten av familjen som en bra chans. Thomas död hade varit föremål för flera rykten och spekulationer, och det var absolut nödvändigt att dessa lades ner. Tiden verkar ha stannat av på något sätt.

Annika Strandhäll Make Död
Annika Strandhäll Make Död

och det har nu utvecklats till en svår sorgesituation. Detta är av en mängd olika anledningar, inklusive det faktum att jag saknar personen som jag har levt mitt liv med i 19 år. Det finns också en känsla av övergivenhet och vetskapen om att mina barn är faderlösa. Eftersom den är så mångfacetterad är sorg en svår känsla att definiera.

%d bloggers like this: