Anouk Maas Ziekte

Spread the love

Anouk Maas Ziekte | Anouk, die al twee jaar Zo Xander op het podium vertolkt, lijkt een reis naar het theater te plannen. In 2014 nam Anouk deel aan Expeditie Robinson, wat leidde tot de creatie van haar eerste tattoo. Naar aanleiding van die gebeurtenis ben ik zelf gaan backpacken in de Filipijnen, met het idee in mijn achterhoofd dat ik deze keer in mijn leven en deze ervaringen zou fotograferen.

Anouk Maas Ziekte
Anouk Maas Ziekte

Met mijn tropische afkomst in gedachten (ik ben half Indiaas) en het idee om terug te keren naar de basis, geaard te zijn en weer geaard te worden, ontstond het idee voor een palmboom.Mijn vleugels draaien en wegvliegen worden vertegenwoordigd door de zwaluwen in het gebied. Tijdens mijn backpackreis begon ik mezelf te schetsen en toen ik thuiskwam, liet ik de compositie verder ontwikkelen en in mijn ribbenkast tatoeëren.

Anouk Maas Ziekte
Anouk Maas Ziekte

Het leek de meest pijnlijke plek, maar ik redeneerde dat als ik het deed, ik het meteen moest doen. Nicolette Kluijver vergezelde me op de excursie, en we vormden een bijzondere relatie gedurende onze tijd samen.m Anouk Maas werd in september vorig jaar lid van de cast van Goede tijden, vreselijke tijden. Sindsdien heeft ze de rol van Zoe Xander op zich genomen, maar dit zal haar laatste optreden in de serie zijn. Waarom? De actrice uit een populaire dagserie lijkt haar dagelijkse baan tijdelijk op te geven voor een carrière in het theater.

Het debuut van de concertshow Best of Broadway vindt over minder dan een week plaats in het Amsterdamse Carré, op 20 mei om precies te zijn. Wegens fysieke problemen zal Pia Douwes hier echter niet aan kunnen deelnemen. Er moest een opvolger komen en Anouk leek de meest geschikte kandidaat voor de functie. Ze speelde eerder in een aantal musicals, waaronder Annie, Fame, The Sound of Music, Beauty and the Beast en Hair, waarin ze een prominente rol speelde. Ah!

“Deze tatoeage herdenkt een cruciale periode in mijn leven”, zegt de kunstenaar. Ik leerde loslaten toen ik op dat eiland was. Ik had de neiging om me druk te maken over dingen, of het nu over mezelf, mijn beroep of mijn relaties ging. Als gevolg van terug te gaan naar het begin, ontdekte ik dat alles perfect in orde is, ik heb een gevoel van sereniteit gekregen en ben als persoon geëvolueerd als resultaat van deze ervaring.

Tijdens een interview met De Telegraaf zei Anouk Maas dat ze het eens is met het besluit van de producenten om de zomerse cliffhanger-aflevering opnieuw op te nemen. “Het feit dat RTL ervoor heeft gekozen om de show opnieuw op te nemen, is echt gunstig voor de familie. De komende cliffhanger zal minstens zo dramatisch zijn als de vorige. Ik ben verheugd dat ze hebben besloten de aflevering opnieuw op te nemen in de originele versie. formulier.”

Anouk Maas Ziekte
Anouk Maas Ziekte

Op 31 mei stierf Max, een 32-jarige man, toen hij viel tijdens een privédansfeest in het Faralda Crane Hotel. Nadat ze ontdekten dat het drama veel overeenkomsten vertoont met de verhaallijn van GTST’s zomercliffhanger, hebben de producenten besloten een tweede versie van de cliffhanger te maken.

Het debuut van de concertshow Best of Broadway vindt op 20 mei plaats in Theater Carré in Amsterdam. Eerst en vooral zou Pia Douwes hierbij betrokken zijn, maar door fysieke beperkingen kan zij dat niet. Royal Promotions moest op zoek naar een vervanger en koos uiteindelijk voor Anouk, die eerder in belangrijke rollen had gespeeld in onder meer Annie, Fame, The Sound of Music, Beauty & The Beast en Hair. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat ze voorlopig niet meer in GTST te zien zal zijn.

%d bloggers like this: