Spread the love

Camilla Läckberg har samtidigt vuxit in i sin roll som barnboksförfattare. Sidan av utan internationell deckarkarriär, ha. Super Charlies fåglar är uppe och har sin egen värld runt, käbblandet mellan en superhjälte som kan fixa det mesta. Super-Charlie Iden bakom kom till den punkt där Camilla Läckberg väntade sitt tredje barn. Under började ära berätta historier för de två äldre syskonen om Camilla Läckberg Barnböcker Charlie, som låg där och väntade på att komma ut.

Camilla Läckberg Barnböcker

Här rådgivande Camilla Läckberg och hur de arbetar Charlie böckerna tillsammans. Till skillnad från bokseriens frustrerade bebis är den riktiga Charlie en charmig sådan. I en liten röra får man lätt intrycket av att hö också – liksom han alter ego – är den som håller koll på saker och ting. Smeknamnet på Camilla är Charlie ansluter och soffan.

Camilla Läckberg Barnböcker

Men jag är också författare själv. Är han en författare? Skriver främst om det har varit två romaner genom åren. Nu släpper du Idus förlag min barnbok Bella och Superstar bror. För första gången har jag placerat en riktig tusen sjö i den fiktiva historien. Både Söråker och Volksketten hus finns i verkligheten och är mitt livs el. Åh, Yohio, för att vara ärlig. Okej, då ska jag vara ärlig. Bella lär sig en dag att ära har en storebror.

Camilla Läckberg Barnböcker

Människor måste titta på att inte vara vilken bror som hjälper, men en rockstjärna från Sundsvall känd. Illustratören Erika Palovaara har aldrig satt sin fot i Söråker. Ändå flitade jag flitigt under sensommaren och skickade henne bilder för att få en känsla av hemlandet. Kapitel Var och en har en svart-vit illustratör.

  • Super-Charlie Idén bakom kom när Camilla Läckberg väntade sitt tredje barn.
  • I början av äran, berätta för de två äldre syskonen om superhjälten Charlie som låg där och väntade på att komma ut.
Camilla Läckberg Barnböcker
  • Den nionde boken i den populära serien släpps nu: Super-Charlie and the Flamingo Catastrophe.
  • Jag fick utlopp för min enorma kärlek till flamingos, såg Camilla. Tiden var mogen – tiden.

Precis som i föregående bok har Pollys lillasyster takt i centrala rätter i berättelsen. Super-Charlie, vilket Super-Charlie inte alltid uppskattar.

Det har varit jätteroligt att få in Polly och rådgivande. Det gjorde henne oseriös – jag tror att Charlie behövde lite tuggmotstånd. Sedan snubblar det ganska bra med dynamiken här hemma på riket är chefen. Hon driver med oss ​​hårda råd.

By Nancy

%d bloggers like this: