Charles De Ketelaere Vriendin

Spread the love

Charles De Ketelaere Vriendin – Charles De Ketelaere is geland in Milaan, waar hij zich maandag eerst aan enkele medische onderzoeken zal onderwerpen en dinsdag een contract zal tekenen. Als Charles De Ketelaere over zijn vriend Jozefien Van de Velde praat, glimlacht de aanvaller van Club Brugge. De Ketelaere stelt dat ze sinds het feest waar ze elkaar voor het eerst ontmoetten, geen moment van elkaar kunnen scheiden.

Charles De Ketelaere Vriendin
Charles De Ketelaere Vriendin

“Een wederzijdse vriend van ons had de gelegenheid om met haar te kletsen op een feestje, en hij bracht ons in contact via Instagram.” Gevraagd naar zijn vriendin, antwoordt De Ketelaere: “En jongens praten er onderling over, nietwaar?” Wat is het met Jozefien dat De Ketelaere het meeste plezier bezorgt? “Heel veel!” Desondanks heeft ze veel vuur in zich en is ze oprecht toegewijd om het goed te doen in haar lessen. We hebben geen specifieke reden waarom we chemie hebben; wij doen het gewoon.

Er zijn momenten waarop haar passie en de mijne in direct conflict met elkaar komen. Als we het niet eens zijn, begint ze te schreeuwen. Als ik haar zie, zorg ik ervoor dat ik haar altijd vertel dat we een gesprek kunnen voeren waarin we allebei onze unieke perspectieven uitdrukken en toch respectvol voor elkaar zijn. Ik ben in staat om mijn mening op een onverstoorde manier te verwoorden.

Als u en uw partner allebei naar een aparte club verhuizen, heeft dat gevolgen voor uw relatie. Volgens opmerkingen van De Ketelaere in een interview met het maandblad Sport/Voetbalmagazine: “Mijn vriendin is niet het soort dat alles voor me opzij zou zetten.”

Een vrouw die aantrekkelijk voor mij is, is iemand die gedreven wordt door een intense honger naar prestaties. Desondanks ben ik optimistisch dat we haar ondanks deze wegversperring die we zijn tegengekomen, toch kunnen laten doorgaan met haar onderzoek. Het spreekt voor zich dat ze in elk land in Europa toestemming zou moeten krijgen om tandheelkundige cursussen te volgen.

Aan de andere kant heeft de aanvaller zich al gevestigd als een rijzende ster. Toen De Ketelaere en zijn metgezel Jozefien Van de Velde op de luchthaven van Milaan aankwamen, stond er een grote menigte mensen te wachten om hen te ontmoeten en te begroeten.

Een deal om De Ketelaere over te hevelen van Club Brugge naar AC Milan werd vlak voor het weekend eindelijk gesloten na weken van heen en weer gepraat tussen de twee clubs. De Milanezen stelden voor de succesvolle kandidaat in totaal 32 miljoen euro aan contanten en bonussen voor. In de modehoofdstad van de wereld mag CDK verwachten dat het ten minste vijf jaar zal blijven en gemiddeld $ 2,3 miljoen per jaar zal verdienen.

Aan de andere kant is dit vrij onwaarschijnlijk. Hij denkt dat Duitsland een zeer waardige tegenstander voor hem zou zijn om het hoofd te bieden. Een snelle opmerking om toe te voegen is dat het selecteren van een land in Europa een geldige optie is. Wat betreft wat er in de toekomst zal gebeuren, hij kan niet wachten om alles te zien ontvouwen.

“Tot nu toe in mijn leven heb ik niet aan heel veel opwindende activiteiten deelgenomen. Mijn persoonlijke leven en professionele inspanningen zijn grotendeels soepel verlopen, maar ik ben nu voorbereid. Destijds was het heel anders dan hoe ze nu zijn. Thuis, terwijl hij aan de keukentafel zat, zou hij dingen opmerken als: “Als ik nu naar een nieuw team en een andere kleedkamer ga…” “Dat maakte me extreem angstig.”

Charles De Ketelaere Vriendin

Wat een radicale verschuiving kan een decennium met zich meebrengen. “Het is opwindend, maar op een luchtige manier”, zo zou ik het omschrijven. Wat echt mijn interesse wekt, is het feit dat ik geen idee heb waar ik over een jaar of twee zal zijn, waar mijn carrière in het voetbal me zal brengen, of waar ik zal eindigen. Ik kan niet wachten om erachter te komen wat de toekomst voor mij in petto heeft, en ik ben bereid alles aan te pakken wat op mijn pad komt.

Rond 11 uur ‘s avonds vertrokken “CDK” en zijn gevolg, waaronder zijn verloofde Jozefien, van Zaventem naar Milaan. Daar werd hij begroet door zijn familie en vrienden. Op het vliegveld stonden tientallen opgewonden bewonderaars te wachten op hun nieuwste aankoop. Kort na het afscheid werd De Ketelaere afgevoerd naar de club, waar een stoet opgewonden fans hem opwachtten.

Het geluk dat De Ketelaere voelt, is toe te schrijven aan onze microfoon. Een heel speciaal plekje in het hartje van de kleine Bruggeling is weggelegd voor de prijs voor Belofte van het Jaar. Het feit dat het een trofee is die in elke sport kan worden gewonnen, maakt zijn prestaties des te opmerkelijker. Het maakt me blij dat ik kan bijdragen aan het succes dat het team dit jaar heeft gehad. Mijn doel is om mijn huidige prestatieniveau vast te houden, zodat we als team de hardware kunnen blijven opbouwen.

Hoewel ik tegen 2020 alles heb bereikt wat ik ooit als jonge man heb gewenst, heb ik nog steeds een onverzadigbare behoefte. Bij elke wedstrijd zal ik moeten aantonen dat ik in staat ben de uitdaging aan te gaan. Het team heeft nu veel succes en we moeten er alles aan doen om ervoor te zorgen dat het blijft draaien. Er is altijd meer mogelijk, maar kunnen we er vanuit gaan dat De Ketelaere er nu al naar uitkijkt om te winnen de Gouden Schoen? Een peuter verwoordde dit gevoel prachtig: “Ik denk niet dat het realistisch is, maar je droomt er natuurlijk van.”

Ondanks dat het al laat in de nacht was, stonden er een groot aantal journalisten en een opgewonden menigte op CDK te wachten. In feite was het de gepassioneerde menigte die de jongen verbaasde door hem extatisch tot de overwinning aan te moedigen, en zij waren degenen die ervoor zorgden dat hij won.

In plaats van een carrière in tennis na te streven, ging hij voetballen en wordt nu beschouwd als een van de beste voetballers ter wereld. Charles De Ketelaere, amper 18 jaar jong bij Club Brugge en opgegroeid in de schaduw van Jan Breydel, mocht in oktober onverwachts spelen tegen PSG en wordt in 2020 een vaste waarde. wereld van Charles De Ketelaere, die in 2020 een vaste waarde wordt. Het enige echte gevaar voor blauwzwarte goals dit seizoen? Zonder twijfel houdt CDK de Valentijnsdag de hele dag levend:

Hoewel De Ketelaere aanvankelijk de indruk wekte terughoudend te zijn, won hij al snel de steun van zijn bewonderaars in Milaan. Omdat dit bij elitespelers in Italië vaak voorkomt, zal hij moeten wennen aan het feit dat het van hem verwacht wordt.

Jozefien Van de Velde, die 20 jaar oud is en in Gent woont, heeft op Instagram meer dan 12.000 volgers verzameld en woont momenteel in een eenkamerappartement. Ongeveer twee jaar geleden begon ze te daten met Charles De Ketelaere, destijds de nieuwste aanwinst van AC Milan.

Charles De Ketelaere Vriendin
Charles De Ketelaere Vriendin

Is de transfer van Radamel Falcao van Manchester United naar AC Milan de duurste transfer in de geschiedenis van de JPL? Zo heeft Jozefien heel wat redenen om blij te zijn met de man met wie ze aan het daten is. Net als haar broer, de zus van Charles De Ketelaere, is Renée De Ketelaere een verleidelijke jongedame.

%d bloggers like this: