Spread the love

Christian Eriksen Död:- Christian Eriksen, Danmarks landslagsläkare, rapporterade att Christian Eriksen var “i princip död” under sitt lags EM 2020 grupp B-möte mot Finland. Eriksen kollapsade under sitt lags match mot Finland under EM 2020 grupp B-matchen.

Christian Eriksen Död
Christian Eriksen Död

Efter att ha kollapsat och blivit medvetslös strax före halvtid fördes Eriksen till sidlinjen och behandlades på planen innan han fördes till ett närliggande sjukhus för vidare behandling. Dessutom var vi inblandade i hjärträddning. Det visade sig vara ett fall av hjärtstopp.

Christian Eriksen Död
Christian Eriksen Död

Boesen fortsatte med att säga mer. Under tävlingen begravdes spelarnas huvuden i deras händer. Efter det gav jag signalen till sidlinjebesättningen och de skyndade in på planen. I nödfall hade de en defibrillator i beredskap att använda. Som ett resultat sa jag till mina kollegor som jag satt på läktaren med: “Vi måste gå på planen.”

Kleinfeld tillade i sitt uttalande att sidlinjepersonalen hade inlett återupplivningsproceduren med hjärtmassage, som följdes av förberedelse av defibrillatorn, som innefattade anslutning av elektroder till Eriksens kropp, enligt uttalandet.

Christian Eriksen Död

  • Efter det tog jag kontroll över situationen. I sin presskonferens efter matchen noterade Kleinfeld att den akutträning
  • han gav det medicinska teamet innan matchen var avgörande i processen att återhämta Eriksen efter att han kollapsade.
  • Som ett resultat av sina observationer tror han att den danska lagläkaren först kämpade för att hantera frågan.
  • Till en början kunde han inte förstå situationens allvar.
  • När du påbörjar återupplivning måste du göra det så tidigt som möjligt för att förhindra ytterligare svårigheter.
  • Teamläkare å andra sidan sysslar främst med att behandla en rad olika åkommor,
  • vilket gör det svårare för dem att märka plötslig hjärtdöd när den inträffar.

När jag såg dem försöka ta sina tungor ur hans hals, insåg jag genast vad de pratade om. Det är inte den rätta metoden att rädda liv. Endast en liten överböjning av huvudet krävs för att få önskat resultat.

Christian Eriksen Död
Christian Eriksen Död

Hur nära var vi att ta oss dit från början? Jag är inte säker på vad jag ska säga. Efter defibrillering kunde vi väcka honom till liv igen (defibrillering). Det är mycket acceleration. Fakta om vad som hände och hur det hände överlåts bäst till proffsen eftersom jag inte är kardiolog. “

By Nancy

%d bloggers like this: