Dylan Drossaers Leeftijd

Spread the love

Dylan Drossaers Leeftijd Sinds Nikkie de Jager, ook wel bekend als NikkieTutorials, in een video die gisteravond werd geplaatst, bekendmaakte dat ze transgender is, hebben veel mensen het over haar gehad. De video “I’m coming out” die de visagiste gisteravond laat plaatste, is sinds het online zetten door meer dan vijftien miljoen mensen bekeken. De jonge vrouw, nu 25, onthulde ook nog een paar levensomstandigheden die buitengewoon verontrustend zijn.

Dylan Drossaers Leeftijd
Dylan Drossaers Leeftijd

In een nieuwe video die ze begin deze maand op YouTube plaatste, maakte de 27-jarige Nikkie de Jager heel duidelijk dat haar minnaar Dylan Drossaers de liefde van haar leven is. Een fan vroeg Nikkie hoe “de eerste keer met Dylan” was, en ze reageerde op een eerlijke manier op hun vraag.

Nikkie en haar verloofde, Dylan Drossoers, kochten op 1 januari 2019 een gigantische villa in het gehucht Uden, gelegen in de provincie Brabant. Nikkie werd geboren in Wageningen, terwijl Dylan werd geboren in Eindhoven. Hun beide ouders kwamen uit Nederland. Ze zijn tot de conclusie gekomen dat Uden als hun nieuwe vaste onderkomen gaat dienen. En het is niet moeilijk te begrijpen waarom!

Aan de andere kant hebben we niet veel informatie over Dylan. Deze van oorsprong Noord-Brabantse jongeman woont momenteel in Eindhoven en is begin twintig. Dylan heeft momenteel “een relatie met Nikkie de Jager”, blijkt uit de relatiestatus die op zijn Facebook-pagina wordt weergegeven.

Hij beschouwt Liverpool FC als zijn thuisteam en hij juicht hun wedstrijden met onwankelbare ijver toe. Een foto ervan is te vinden op zijn Facebook-pagina. Hun relatie begon dat jaar in de zomer van 2018. Dylans sociale mediapagina’s onthullen niet veel meer informatie over hem dan dat.

Volgens Bekende Buren is de overeenkomst in de zomer van 2019 geformaliseerd in de gemeente Uden. Door het geheel van het pand zijn vele bijgebouwen. Het kostte 945 duizend euro om de beveiligde faciliteit te bouwen met een sauna, een stoombad, een jacuzzi en een bubbelbad. Nikkie betaalde een prijs die hoogstwaarschijnlijk in de buurt van 645 duizend euro lag om het te krijgen. Wauw!

In de video met de titel “Family Picks” is een populaire YouTube-beroemdheid te horen die zegt: “Het huis is zo groot en ik maak geen grapje, we praten via een walkietalkie.” Daarnaast informeert Nikkie naar de walkietalkie. Ze informeert ook naar de maaltijden die hij het liefst eet. Enkele van zijn favoriete gerechten zijn Garnalen met Spaghetti en Truffel, De Kapper en Lasagne. Hij geniet vooral van alle drie deze gerechten.

Het huis dat ze samen hebben gekocht is een gigantisch huis! Ze kochten het huis voor de prijs van € 645.000 en kregen een hypotheek voor € 662.300. Daarvoor hadden ze een totale woonoppervlakte van 293 vierkante meter, evenals een totale tuinoppervlakte van 1155 vierkante meter. In totaal zijn er vijf slaapkamers en twee badkamers beschikbaar, naast een kelder voor het bewaren van wijn.

Dylan Drossaers Leeftijd
Dylan Drossaers Leeftijd

Dylan Drossaers, een man die nog nooit eerder getrouwd was, vroeg Nikke Tutorials ten huwelijk tijdens hun reis naar Italië in de maand januari van dit jaar. Hij had geen vader in zijn leven. Omdat de details van zijn persoonlijke leven en romantische relaties al algemeen bekend waren, heeft hij afgezien van het doen van recente onthullingen over hen.

NikkieTutorials, ook wel bekend als Nikkie de Jager, is een bekende visagist in de community die op YouTube bestaat. Op haar Instagram-account doet ze dat al geruime tijd. Ze plaatst video’s die laten zien hoe je make-up opdoet.

Haar video’s kunnen kijkers van over de hele wereld verleiden. Haar huidige vriend is Dylan Drossaers, die ze voor het eerst ontmoette op internet. Om je de waarheid te zeggen, we hebben niet veel informatie over hem. Dit zal echter niet langer het geval zijn, aangezien we op het punt staan ​​alle verborgen waarheden van Dylan aan het licht te brengen.

Sinds begin dit jaar is Nikkie de Jager een relatie met Dylan Droassaers. Iedereen was nieuwsgierig naar Nikkie’s vriend, die ze nog nooit hadden gezien, omdat niemand hem ooit eerder had gezien.

Ze deed dit door een foto van zichzelf op Instagram te plaatsen, samen met het bijschrift: “De man die mijn leven veranderde, ontmoette de man met de grootste hit van 2018 die gisteren niet in mijn nieuwe video stond!”

Nikkie legt in de video uit dat ze “gedwongen” was om nu uit de kast te komen omdat ze transgender is en in een mannenlichaam is geboren. De video duurt 17 minuten. Ze zegt in een video die is geüpload naar YouTube: “Ik wilde het op mijn voorwaarden doen”, en dit is wat ze uitlegt. Omdat ik werd gechanteerd om de waarheid niet te verkondigen, werd mijn verhaal naar de media gelekt.

Het was een beetje verontrustend toen ik het voor het eerst meemaakte. De wereld waarin we leven is er een waarin haat maar al te gewoon is. Het is een complete chaos. Bovendien twijfel ik er niet aan dat de afpersers mij in de gaten houden. Aan de andere kant heb ik er geen zorgen of zorgen over. Dit is mijn manier om de middelvinger te geven aan de mensen die bmail mij. “Geniet er met volle teugen van!”

De online persona van Dylan Drossaers is gemaakt door deze persoon. Dylan is de naam van de tag in kwestie. Omdat hij in de Verenigde Staten is geboren en getogen, beschouwt de wet hem als een geboren burger van dat land.

Hij werd geboren in de stad Eindhoven, gelegen in de provincie Noord-Brabant in Nederland. Hij houdt vast aan het christelijk geloof in alle aspecten van zijn leven. Het hoogste opleidingsniveau van deze persoon is een certificaat van hun middelbare school. Nadat u naar beneden scrolt, ziet u de tabel.

Dylan is de ware. Hij is mijn zielsverwant, en ik geloof gewoon dat hij geweldig is. Als het niet goed komt tussen ons, iets waarvan ik ernstig betwijfel of het ooit zal gebeuren, zie ik mezelf misschien betrokken raken bij iemand anders. Wat ik bedoel als ik zeg “een menselijk persoon” is niet noodzakelijk een man of een vrouw.

Ze waren van plan om de aankondiging van hun verloving in augustus te doen, dus het was slechts een kwestie van tijd voordat ze dat deden. Tijdens hun tijd samen in Italië maakte hij het beste van de situatie en vroeg haar ten huwelijk. Grota Palazzise was de locatie waar hij op zijn knieën ging en de YouTube-beroemdheid een hartstochtelijke kus gaf.

Dylan Drossaers Leeftijd
Dylan Drossaers Leeftijd

Door de financiële crisis zagen zij zich genoodzaakt hun huwelijk, dat in 2020 zou plaatsvinden, af te blazen. Wil je volledig geïnformeerd worden over de manier waarop het bedrijf op het voorstel heeft gereageerd? Hieronder een link naar de video:

%d bloggers like this: