Emma Schols Make

Spread the love

Emma Schols Make I den första upplagan av Carina Bergfeldts nya talkshow dyker huvudpersonen i hennes gamla talkshow, Emma Schols, upp som specialgäst. Det här avsnittet representerar programmets debut. En kvinna som sprang in i ett brinnande hus och drog sina sex barn i säkerhet. Utöver detta har hon skrivit en memoarbok där hon beskriver händelserna som inträffade både före och efter katastrofen.

Emma Schols Make
Emma Schols Make

Vid nio års ålder tvingades hon göra det farliga språnget från balkongen för att garantera sin egen säkerhet eftersom hon var Nellies äldsta dotter. Emma var tvungen att göra något som låg långt bortom hennes komfortzon för att ta på sig det. När huset fattade eld, slog tanken mig att om jag hade varit gravid vid den tidpunkten, skulle jag kanske ha kunnat rädda några av barnen.

Hon förstod det inte riktigt, men hon var så nära att hon inte ens insåg att hon inte hade gjort det. Mollie var bara två år gammal när hon gjorde sitt sista försök att lura henne, men hon var fullt medveten om vad hon gjorde hela tiden. Jag tog upp Mollie och bar ut henne till balkongen, där jag väntade på henne där.

Efter att hon gjort det modiga försöket flydde hon skyndsamt från huset. Både grannen och ambulansen hade redan påbörjat sin resa till platsen. Hon hade brännskador som täckte 93 % av hennes kropp, men hon vägrade lämna sin säng i flera veckor för att undertrycka ett leende medan hennes kött skalade av. Hon kunde segra mot oddsen och bli bäst på sitt område.

I en intervju med Femina förklarar Emma Schols att hon är i en position där hon antingen kan få ett lyft eller bestiga ett berg idag, och att det faktum att hon har båda dessa alternativ gör att hon känner sig stärkt.

Hennes nya perspektiv på livet föranleddes av insikten om att allt till slut blev som det skulle. Idag är första dagen på väldigt länge som hon kan ses klappa händerna tillsammans med ett stolt ansiktsuttryck.

Kärleken som jag har för vart och ett av mina sex barn finns i mitt hår på något litet sätt. Det gjorde ingen skillnad om jag blev stucken för båda blev stucken också. Aldrig tidigare i mitt liv hade jag varit så nära att gå bort som jag var just i det ögonblicket.

Mina barns skrik gav den nödvändiga dragkraften för att lyfta flikarna från min hals när jag var på sjukhuset. Jag hade antagit att min nacke var stel och inte skulle böjas, men det var faktiskt deras skrik som gjorde det.

Hon minns att hon tänkte för sig själv under hela sin tid på sjukhuset, “bota det här så att vi kan bota allt”, vilket är en tanke som hon delar med Emma. Planerna stötte dock på ett hinder som behövde övervinnas. Det var utan tvekan ett misstag från vår sida att vi inte kunde vända oss mot utsidan.

Killen som jag har tillbringat större delen av mitt liv med har varit vid min sida genom varenda en av dessa händelser. Vi var alla på samma sida, trots att jag inte kunde förutse hur Accident skulle hantera hans känslor.

På grund av skadorna jag ådrog mig från en närliggande rivningsexplosion, kunde jag inte kämpa mig ur den klibbiga situationen. Det var en plats jag varit på tidigare. Höger. Kylan fick mig att darra över hela kroppen, ungefär som om vågorna slog mot stranden.

Emma Schols Make

Efter en halvtimme upptäcktes Emmas kropp inne i hennes släde som låg mitt i natten. Efter otaliga timmars träning kunde hon äntligen sitta upprätt, sitta i en hel minut och ta några steg medan hon använde en svart tavla.

När jag först presenterade mig för barnen började en av dem genast gråta. När jag tittade i spegeln såg jag en skröplig man med solbränd hy, ljusbrunt hår och ljus hy. Flera delar av min kropp var trassliga till följd av vinden.

Sedan början av detta decennium har Olyckan och Emma varit inblandade i en fejd, men det är Emma som orsakar mer skada för Olyckan, både när det gäller hennes fysiska hälsa och hennes psykiska tillstånd. Carina Bergfeldt är värd för ett chattprogram på SVT1 den 14 januari klockan 21, där hon kommer att beskriva sitt liv som supermamma och svara på tittarfrågor. Hjältens insatser belönades med pengar på den svenska hulahop-galan.

De stod nära stupet och rörde sig bort från det, så hon flyttade snabbt sin uppmärksamhet mot dem och rusade efter dem, märkte dem med sin vänstra hand och kastade dem sedan från stupet. När vattnet kom i kontakt med eldens kärna började explosioner inträffa.

Syretillförseln brann redan när hon öppnade dörren, så det var för sent att stoppa branden. Det var allra första gången jag någonsin stött på något som liknar den. Utöver detta var vi medvetna om att ett enormt hav av lågor var på väg att anlända inom kort. Innan jag lyckades få tag i dem hoppade jag över dem och höll ett vakande öga på dem. Emma påstår att när hon först vaknade satt hon i sin sängd funderade på om hon behövde återuppliva de andra barnen.

Onsdagen den 3 september 2019 skrek ett av Emmas barn: “Mamma, hjälp! Det är något fel i tv-rummet!” Det verkade som om sand och smuts hade staplats upp på ett högt och brett sätt runt hela mitt hus, inklusive soffiten, trädgårdarna och resten av den. Emma sa till Allas att hon hade varit övertygad om att hon inte kunde kasta brickan med sin egen hand på grund av att hon inte kunde röra sig under midjan.

Emma Schols Make
Emma Schols Make

När Emma Schols, en 32-årig sexbarnsmamma, såg att hennes hem brann, tvekade hon inte att agera. Det är absolut nödvändigt att göra allt för att rädda barnen. Hon tvingades göra flera resor in i den brusande elden för att rädda livet på de många ungdomar som hon försökte rädda. Trots sina heroiska ansträngningar fick hon brännskador som täckte 93 % av hennes kropp och löpte stor risk att dö.

%d bloggers like this: