Familie Cudogham Namen

Spread the love

Familie Cudogham Namen;- De familie Cudogham geeft hun droom om in de metropool te wonen niet voor niets op. Daarnaast onderzoeken we het leven van de familie Cudogham, die uit Amsterdam komt. Dat lijkt me erg leuk. Iven en Cynthia zijn de ouders van zeven kinderen, die allemaal bij hen wonen in een appartement midden in de stad.

Familie Cudogham Namen
Familie Cudogham Namen

Hoewel het enige aanpassing en meting vereist voor de ruimte van elk individu, zouden ze hun geweldige stadsleven voor niets anders willen inruilen. Het gezin eet voornamelijk veganistisch en gaat liever met de bakfiets dan met de auto.

Thaila is gemotiveerd om het gewicht te verliezen dat ze denkt te moeten verliezen. Fans van de show kennen de familie Buddenbruck, afkomstig uit Hückelhoven. Dit seizoen zullen we zien hoe Thaila, ondanks haar hectische schema, vastbesloten is om het gewicht te verliezen dat ze nodig heeft om gezond en gelukkig te zijn.

En nu moeten we de spannende beslissing nemen om het gezin al dan niet naar Nederland te verhuizen of in Duitsland te blijven. Vader Rob (43) beweert een ander soort vader te zijn dan degene waarmee hij zelf is opgegroeid. Meer informatie kunt u hier vinden.

Familie Cudogham Namen
Familie Cudogham Namen

De familie Adema is in de vier jaar na de geboorte van de kinderen van Alex en Anne Adema aanzienlijk uitgebreid. Vier jaar later hadden de kinderen van Alex en Anne Adema zich aanzienlijk ontwikkeld in gestalte en persoonlijkheid.

De vierlingen waren pas twee jaar oud toen we ze voor het laatst zagen in “A House Full”, dat was vier jaar eerder, en de oudste zussen waren nog niet in de puberteit. Hoe slaagt Alex erin om met zeven andere vrouwen in huis het hoofd boven water te houden? En hoe verheugen ze zich op het delen van een knuffel met hun ouders en broers en zussen?

De familie Buddenbruck, die uit elf kinderen en één kleinkind bestaat en in Duitsland woont, wordt geïntroduceerd in de eerste aflevering van de serie. Het gezin had een gezellige avond samen aangezien een van de kinderen de dag ervoor zijn vierde verjaardag had gevierd.

Familie Cudogham Namen
Familie Cudogham Namen

Naar eigen zeggen heeft pater Rob er iets te lang over gedaan om in het glas te staren en heeft hij naar eigen zeggen een “driekwart fles whisky” van tafel gegooid. Bovendien moet hij nu klussen bij zijn zoon Miguel, die net een huis heeft gekocht met zijn vriendin. Hij heeft spijt van zijn beslissing.

Familie Cudogham Namen

Werken met een kater is niet de ideale combinatie, maar hij maakt het beste van de situatie waarin hij zich bevindt. Hij en zijn vrouw, Thaila, zijn duizelig van opwinding nadat ze het huis voor het eerst hebben gezien. De twee halen herinneringen op aan hun eerste huis, tot grote vreugde van het publiek, en brengen het grootste deel van de tijd met elkaar door.

%d bloggers like this: