Gerda Urk Zwanger

Spread the love

Gerda Urk Zwanger Gerda en Mathilde Keuter, 25 jaar en onderdeel van de URK! cast, verwachten hun eerste kind samen. Mathilde deelde eerder dit jaar het nieuws dat ze in verwachting was en Gerda deelde pas onlangs het nieuws dat ze deze week haar eigen kind verwacht.

Gerda Urk Zwanger
Gerda Urk Zwanger

Toen mijn zus Mathilde en ik werden benaderd over deelname aan het programma, werd ons gevraagd waarom we dat niet zouden willen. “Waarom niet?” Gerda staat versteld van de ontwikkeling die ze de afgelopen jaren heeft doorgemaakt.

In de seizoenen die volgen, begint ze zich af te vragen of ze de sport waar ze zo van houdt moet blijven beoefenen. Aan de andere kant vind ik het heel leuk om al die verschillende verhalen op tv te zien. Je kunt er altijd op rekenen dat ik afstem wanneer het wordt uitgezonden, want ik zal het nooit missen.

Mathilde, die 24 jaar oud is, en de mensen om haar heen hebben hun verbazing uitgesproken over het nieuws. In feite, toen ze haar moeder erover vertelde, kwam haar moeder gevaarlijk dicht bij flauwvallen.

Volgens haar verklaring in Privé-weekblad lag zwangerschap “niet op mijn pad”. “Wat het is, kan niet worden veranderd,” merkte hij op. Voor zover ik weet, is er geen weg omheen. Voor alle duidelijkheid: ik heb geen interesse in het uitvoeren van deze activiteiten. “Het wordt enorm gewaardeerd en gewaardeerd.”

Slechts een week geleden kwam ze erachter dat ze in verwachting was van haar eerste kind, en deze zwangerschap is haar eerste. “Het was een adembenemende ervaring om naar de hartslag te luisteren”, zei iemand. Hij wil niet de aandacht die zou komen kijken bij het onthullen van zijn identiteit, en hij is niet de enige die er zo over denkt; Zo voelt Mathilde ook.

Mathilde was totaal verrast toen ze erachter kwam dat ze zwanger was. Dit komt voor iedereen als een verrassing. Zeker als je bedenkt dat ik niet eens in de buurt was van een kans om zwanger te worden. Wat er ook is, bestaat al op die locatie. Als reactie daarop zegt Mathilde: “Dat krijg je niet weg.”

Gerda heeft een wrange glimlach op haar gezicht als ze vraagt: ‘En het huwelijksleven, weet je?’ Hoewel jullie nu veel meer met elkaar gemeen hebben, is dat niet per se veranderd. We hebben een lange weg afgelegd op het gebied van samenwerken. Simpel gezegd heb ik die keuze niet meer”, legt hij uit.

Het is een kleine bron van ergernis voor haar wanneer een van haar volgelingen haar met haar man op straat ziet. In de tussentijd vragen volslagen vreemden altijd of ze foto’s met mij mogen maken en deze in hun albums mogen opnemen. Ik zal het snel voor elkaar krijgen, maar ik denk niet dat mijn man het zal waarderen.

Tijdens de wintermaanden en de zomermaanden besteden mensen op straat veel aandacht aan mij. Daarna is er een groot aantal gasten. Je hebt mijn hulp niet nodig, zoveel is zeker. Ze kunnen bij mij aanbellen wanneer ze willen; het zal me niet in het minst storen. Ik doe hem niet open als ik na het werk wat wil rusten.

Reality-tv-persoonlijkheid Mathilde Keuter deelde in maart het nieuws dat zij en haar partner hun eerste kind samen verwachten. Volgens Mathilde, die Gerda speelt, de tweelingzus in de populaire serie op SBS6, had ze destijds geen significante ander.

Ze houdt het kind liefdevol in haar armen, alsof het haar eigen kind is. Wat de rest van de wereld betreft, je bent al van harte welkom, en “het leven heeft een manier om ons een curvebal te geven.” Ze deed er een statement over op Twitter.

“Na wat een eeuwigheid lijkt, is het eindelijk zover!” Vier maanden later plaatste haar identieke tweelingzus Gerda een foto op Instagram. Ze zei: “We zijn ongelooflijk opgewonden”, toen haar en haar man werd gevraagd hoe ze zich voelden over het feit dat ze allebei tegelijkertijd zwanger waren. “Ik heb het momenteel zo druk op mijn werk dat ik niet verder kan reageren.”

Gerda Urk Zwanger

Onvermijdelijk is iedereen nieuwsgierig naar de identiteit van de biologische vader van de toekomstige spruit. Begin dit jaar maakte ik gebruik van een datingservice, en daar leerde ik een aardig persoon kennen. Daarna vertraagde de communicatie tussen ons, maar eind 2021 stuurde hij nog een bericht en we waren het er allebei mee eens.

Keuter geeft grif toe dat ze door de vrije stroom van alcoholische dranken in bed zijn beland. Ondanks het feit dat ze elkaar momenteel niet zien, sluit Mathilde de mogelijkheid niet uit dat ze in de toekomst een romantische relatie kunnen krijgen. “Er is op dit moment geen teken van een vlam.”

Vanwege de korte tijd die we beschikbaar hebben om met elkaar door te brengen, hebben we niet voldoende tijd om deze taak uit te voeren. Op dit moment communiceren we dagelijks met elkaar. Omdat hij zo’n aardig persoon is, kunnen we het goed met hem vinden. “Dat zou echt geweldig zijn!”

Volgens wat Mathilde met Shownieuws deelde, kwam ze erachter dat ze moeder zou worden terwijl ze op bezoek was bij haar zus, die op dat moment een dag voor op schema lag met haar menstruatie. Over het algemeen ben ik altijd snel. Ook al geloofde ik niet dat ik zwanger was, mijn zus moedigde me aan ed me om een ​​zwangerschapstest hoe dan ook.

“Gerda herkende dat hij positief was tegenover mij en was heel blij”, beweerde ze later. ‘Gerda vertelde me dat ze dolblij was.’ Ze bleef tante, ondanks het feit dat ik er absoluut tegen was nog meer kinderen te krijgen. Mijn moeder stond op dat moment op het punt om flauw te vallen. Aan de andere kant is ze er op dit moment wel blij mee. Naarmate mijn training vordert, begin ik een geleidelijke temming van mijn ongetemde natuur te ervaren. “

Omdat ze sinds september getrouwd zijn, weet ze zeker dat dit haar favoriete moment in de serie wordt: Klaas vraagt ​​haar ten huwelijk. “Wauw, dat verraste me en was zo heerlijk attent van je.

Je moet weten dat ik hem bleef vragen wanneer hij precies naar me toe zou komen om de vraag te stellen. Hij had me verzekerd dat er een verrassing voor me in petto zou zijn, maar benadrukte dat het geen voorstel zou zijn. Als direct gevolg hiervan heb ik er mijn vertrouwen in gesteld. Toen bleek het tot ieders verbazing een aanbieding te zijn! Het is ongelooflijk dat ik het eindelijk kan herkennen voor wat het is. “

Haar man, Klaas Romkes, heeft aangegeven het vervelend te vinden als ze spraken over de mogelijkheid dat ze zwanger zouden worden. “Het is heel lang geleden dat we dit voor het laatst hebben geprobeerd.”

Gerda Keuter, de tweelingzus van Mathilde Keuter, die speelde in het televisieprogramma ‘Urk!’, is in verwachting van een kind. Mathilde Keuter verscheen ook op de show. Op Instagram update ze haar publiek met nieuwe informatie.

Gerda Romkes, die in september 2021 trouwde met Klaas Romkes, zegt: “Na wat voelde als een eeuwigheid, is het moment eindelijk aangebroken.” Aan “Baby Romkes” is vanaf dit moment een einde gekomen. Ze laat een foto op haar scherm zien die zowel een echo als een positieve zwangerschapstest lijkt te zijn. Op het t-shirt van een baby staat ook de zin “My father rocks” afgebeeld.

Gerda Urk Zwanger
Gerda Urk Zwanger

Mathilde met haar identieke tweelingzus. Ook de oudere zus van Mathilde Gerda, Mathilde, is in verwachting van haar eerste kind. Deze week deelde ze het verhaal hoe ze erachter kwam dat de laatste zwanger was.

%d bloggers like this: