Spread the love

Herald Adolfs Leeftijd – Hij stelde de vraag aan zijn langdurige partner, Herald Adolfs, terwijl hij op één knie zat en stelde haar ten huwelijk (48). (46). Dit is iets wat de presentator zelf op Instagram zet.

Herald Adolfs Leeftijd
Herald Adolfs Leeftijd

Voor zover wij weten, brengen ze momenteel hun vakantie door in Beverly Hills. Dit was de perfecte kans voor Boszhard om zijn naaste vriend Herald, die hij al heel lang kende, ten huwelijk te vragen. “Hij heeft ons toestemming gegeven!” Toen Boszhard vandaag naar twee foto’s keek, waarvan er één een gouden band met een groene steen erop toonde, hijgde hij van verbazing.

De twee zijn niet alleen liefhebbende partners, maar werken ook vaak samen in professionele omgevingen. In tegenstelling tot Carlo verschuilt Harold zich liever in de schaduw dan centraal te staan. Hij is zowel de producer als de hoofdredacteur van de hitshow “De TV Kantine”, die bekend staat om zijn hilarische inhoud.

Carlo antwoordt: “Ze zei ja”, wanneer hij wordt ondervraagd over de reactie van zijn vriend. In het vijfsterrenhotel waar ze dineren, staat Carlo halverwege de maaltijd op om ‘naar het toilet te gaan’. In feite vraagt ​​hij de server om hem een ​​ring met een groene smaragd erop te brengen, samen met zijn drankjes, zodat hij zich verfijnder kan voelen. “De kans is geopend.” Als antwoord hierop vraagt ​​ze: “Lieverd, wil je met me trouwen?”

Ondanks dat het eerder uitkwam dan ik had verwacht, ben ik gegrepen door het gevoel en de passie die het oproept. Op het moment dat ik iemand iets hoor zeggen in de trant van “Ja, natuurlijk”, verdampt al mijn nervositeit in één keer.

Hoewel het hoogstwaarschijnlijk een klein feest was, werd het gelukkige evenement bijgewoond door verschillende “schattige hysterische dames uit Texas”, en deze dames namen de beslissing om samen met de feestvierders te vieren.

Boszhard ziet Herald al bijna tien jaar als zijn vriendin. Voordat hij Herald ontmoette, had de presentator gezegd dat hij niet langer geloofde in de mogelijkheid van romantische liefde. “We zijn zo dankbaar dat we elkaar in deze uitdagende positie hebben kunnen ontmoeten, iemand die echt om je geest geeft,”

Herald Adolfs Leeftijd

Heralds levenslange droom was om ooit een eigen gezin te stichten. De twee bleven werken aan adoptieregelingen voor de toekomst, ondanks Carlo’s ontevredenheid over de situatie. Ze slaagden er niet in om deze plannen in daden om te zetten, ondanks het feit dat ze de grootste bedoelingen hadden.

Een aantal jaren hebben we ons geconcentreerd op de huidige keuzes die beschikbaar zijn voor twee mannen die geïnteresseerd zijn in het stichten van een gezin. Je hebt een aantal verschillende keuzes tot je beschikking.

Als het gaat om onze beslissingen, geven we prioriteit aan hoe dingen echt voelen boven hoe ze op papier verschijnen. Hierdoor konden we niet anders dan tot het besef komen dat de omstandigheden die voor ons ideaal zouden zijn, niet bestonden. In het licht van deze ontwikkeling geeft Carlo de volgende verklaring: “Onze zoektocht naar een gezin is tot een einde gekomen, maar onze kinderwens niet.”

In het boek ‘The Story of My Life’ besprak Boszhard zijn werkrelatie met Herald op het gebied van media. Ze werken routinematig samen als groep aan initiatieven en laten zien dat ze meer zijn dan alleen een koppel. De Herald, die te vinden is in de tv-kantine, is een belangrijke factor.

Als je in het verleden naar Herald op tv keek, kon je het programma op elk moment stoppen. Tijdens het laatste seizoen van De TV Kantiné was er een periode dat hij in hoog aanzien stond. Hoewel hij niet op de foto te zien is, vindt hij het leuk om aan zijn volgers te laten zien wat er achter de schermen op Instagram gebeurt.

Het lijkt ondenkbaar dat hij zou zijn gemist voor een rol in het kersverse televisieprogramma De Casting Kantine, dat eerder dit jaar debuteerde. Dit laat zien dat ze als team goed samenwerken.

Ondertussen sturen vele anderen hun beste wensen en felicitaties aan het verloofde paar. Onder het bericht biedt Bridget Maasland haar felicitaties aan Bridget aan. Samantha Steenwijk hoort schreeuwen: “Oh mijn god, gefeliciteerd, aardige jongens!” in de video.

Het stel was al meer dan tien jaar samen toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten. Carlo verspreidt liever informatie via Instagram dan via welk ander platform dan ook. Hij maakt dan een foto van de ring en roept trots uit: “Hij zei ja!” Volgens wat de gastheer deelde, is niet alleen de ring mooi, maar ook de locatie waar hij zijn goede vriend ten huwelijk heeft gevraagd.

Carlo nam de beslissing om zijn goede vriend in het Beverly Hills Hotel te vragen. In zijn gedicht getiteld ‘Televizier’ beschrijft hij de locatie als ‘waar Frank Sinatra en Dean Martin dronken en Marilyn Monroe feestte’. Mijn gok is dat dit de locatie ervoor zal zijn. (…) aan de overkant van de straat van de locatie waar de laatste vijf audities van Elizabeth Taylor waren mislukt. Ik zal maar één keer in mijn leven iets van deze omvang ondernemen, en alleen dan met de enige echte liefde van mijn leven.

Ze besteden niet alleen een veel tijd samen in hun vrije tijd, maar ze zijn ook zeer hechte metgezellen op hun werkplek. The Herald, het brein achter dit alles, heeft de leiding over de tv-kantine. The Herald daarentegen werkt meestal achter de schermen als producer en hoofdredacteur, in tegenstelling tot Carlo, die het grootste deel van zijn tijd voor de camera doorbrengt.

Sinds hij zeven jaar oud was, heeft hij een relatie met zijn goede vriend, Herald Adolfs. The Herald is zowel de hoofdredacteur van De TV Kantine als de producer van de show. Er zijn zelfs momenten waarop hij er een heel kleine rol in kan spelen. Het is overduidelijk dat ze een romantische relatie hebben met hun Instagram-berichten. Deze twee worden vaak samen gefotografeerd in deze setting en ze poseren graag voor de camera.

Herald Adolfs Leeftijd
Herald Adolfs Leeftijd

In ‘The Story of My Life’ wordt Herald Carlo geciteerd: ‘We zijn erg blij dat we elkaar in dit moeilijke scenario hebben ontdekt, iemand die echt van je ziel houdt.’ “We zijn erg blij dat we elkaar in deze scene hebben ontdekt.” Toen hij Herald eindelijk ontmoette, was hij eindelijk klaar om het idee te koesteren dat iemand echt van een ander kon houden.

By Nancy

%d bloggers like this: