Spread the love

Igone De Jongh Zwanger – Het heugelijke nieuws dat Thijs Romer, die 41 jaar is, en Igone de Jongh, die 40 jaar is, begin november in het geheim getrouwd waren, werd met het publiek gedeeld. De twee hebben een belangrijke mijlpaal bereikt en het lijkt erop dat dit is waar hun reis zou eindigen.

Igone De Jongh Zwanger

Igone De Jongh Zwanger en Wikipedia

Ondanks dat zijn ex-vrouw Katja Schuurman graag een gezin wil stichten met haar nieuwe verloofde Freek, heeft Thijs Romer besloten geen kinderen meer te krijgen uit deze relatie. Igone de Jongh, zijn nieuwe vlam, heeft hem een ​​plechtige toezegging gedaan dat hij geen kinderen meer bij haar zal krijgen: “Ik zal nooit meer zwanger worden!” De danseres beschikt namelijk over een volkomen redelijke rechtvaardiging voor haar handelingen.

Igone had de indruk dat als ze in die positie bleef en niets anders deed, ze spoedig in slaap zou vallen. Dat helpt haar echter niet. Volgens de uitleg van de danseres betekent dit dat ze “uit bed stapt, een broodje maakt, thee zet en een boek leest tot ze zo vermoeid is dat ze weer wil gaan slapen”.

Het feit dat zij en haar wederhelft, Thijs, pas recentelijk naar het platteland zijn verhuisd, geeft haar ook veel rust. Igone is ook goed in het doen van sociale dingen met andere mensen, zoals het maken en eten van een gezonde, huisgemaakte maaltijd met hen of het uitlaten van hun honden.

Igone de Jongh Biografie

Igone geeft toe: “Ik hield zoveel van Thijs dat ik uiteindelijk dacht dat het wel te doen moest zijn.” Dit ondanks het feit dat “het was moeilijk te slikken en ik kon hem op dat moment achter het behang plakken” en “het was moeilijk te slikken en ik kon hem op dat moment achter het behang plakken.”

“Ik wilde dat het mogelijk was, maar ik zag het als een uitdaging om de juiste manier te vinden om het te doen.” Het is niet omdat ik jaloers was (of ben) op Katja’s prestaties. Omdat zij en Thijs op een constructieve manier een einde hebben kunnen maken aan hun relatie, heb ik het geen van beiden tegen.

Igone, Hugo en Sammie, de dochter van Thijs, zijn onlangs allemaal bij hen ingetrokken en de vier zijn behoorlijk hecht geworden als gevolg van hun recente samenkomst. Het koppel wil echter niet binnen afzienbare tijd hun gezin laten groeien door een kind te krijgen. Igone vertelt Story: “Ik ben er helemaal overheen, en dat geldt ook voor Thijs.” Igo doelt op Thijs.

Nadat hun relatie in februari 2015 eindigde, gingen zowel Katja als Thijs heel snel over op andere dingen. Om Katja drie jaar geleden op gang te helpen, gingen ze zelfs zo ver dat ze op vakantie gingen naar Ecuador.

Igone is niet jaloers op Katja; toch vindt ze het vreemd dat Thijs zou trouwen met een vrouw die het Nederlandse equivalent is van een seksuele tijdbom. Er is immers geen groter verschil tussen twee verschillende soorten dan deze.

Ik zat praktisch bovenop de monitor toen ik het dichtst bij de monitor kwam. Bovendien, de volgende dag toen we elkaar de volgende dag weer ontmoetten, de ochtend na de vorige, zei ik tegen mijn moeder dat ik graag aan ballet zou willen deelnemen. Mijn moeder geloofde dat mijn leeftijd me belette de omstandigheden te begrijpen. Wat betekent het precies voor jou om ballet te dansen als je nog maar vier jaar oud bent? Je hoeft maar een klein beetje licht te springen.

Toen ik zes jaar oud was, kreeg ik voor het eerst de kans om een ​​ritje te maken. De vraag die mijn ouders wilden weten was: “Wat vind je leuker, tennis of ballet?” Daarnaast was ik een enorme bewonderaar van tennis. Omdat mijn vader tenniscoach was, heb ik in mijn jeugd veel tijd met hem doorgebracht. Toch evolueerde het naar ballet. Dat was een onvermijdelijk gevolg.

Toen ik niet naar school ging, diende het als een toevluchtsoord voor mij. Mijn ouders waren in staat een sterk huwelijk te onderhouden, wat zowel voor mijn broer als voor mij zeer gunstig was. Mijn vader is een fatsoenlijk mens, maar hij kan soms koud en veeleisend zijn. heel herkenbaar, net als de zelfbeheersing, vastberadenheid en vastberadenheid die hij bezit.

Omdat mama door ziekte niet kon werken, moest papa lange dagen maken om de financiële stabiliteit van het gezin te verzekeren. Niet lang na mijn geboorte werd bij mijn moeder borstkanker geconstateerd. Vanwege de ziekte moest ze een deel van een borst laten afsnijden en daarna van beide.

Na de bevalling was het voor mij een worsteling om als danseres weer op de been te komen. Ik ga niet doen alsof het eenvoudig is om weer in vorm te komen nadat je een kind hebt gekregen, alleen maar omdat ik weet dat het krijgen van een kind een enorme impact op je lichaam heeft.

Omdat de vruchtbaarheidsbehandelingen voor mij niet meer werken, zal ik niet meer zwanger kunnen worden. Daarom waardeer ik het feit dat Sammie nog meer een deel van mijn leven is; in veel opzichten is ze net een van mijn eigen kinderen.

Igone en Thijs hebben besloten dat ze het pad van ouderschap. Thijs en Katja’s dochter, Sammie, die 10 jaar oud is, is het enige kind van Thijs samen. Igone en haar ex-man Hugo hebben samen een jongen en Igone heeft ook een dochter (9). Ze geloven dat ze met z’n vieren de ideale eenheid vormen.

Ik heb de beslissing genomen om te stoppen met het krijgen van kinderen. Daarom ben ik enorm dankbaar dat Sammie onder ons is; haar aanwezigheid wekt de indruk dat ons gezin compleet is. We bevinden ons in een geweldige positie als een groep van vier; we hebben alles wat we nodig hebben en zelfs meer.

Story is zich ervan bewust dat zij en haar partner nooit samen kinderen zullen kunnen krijgen, maar ze gelooft dat ze hun belofte hebben nagekomen om elkaar de rest van hun leven trouw te blijven. Op 20 oktober werden de huwelijksgeloften uitgewisseld tussen Thijs en Igone.

Return to Sender, Katja’s liefdadigheidsorganisatie, deelde geld uit vanuit Ecuador, waardoor de nodige spanning ontstond. Ik hield zoveel van Thijs dat ik dacht dat het mogelijk was hem te redden, ondanks het feit dat het een moeilijke pil was om te slikken en ik hem tijdelijk achter het behang moest verstoppen.

Het feit dat Katja de vriendelijkste en meest “bubbelende” persoon is die ik ken, is een van de redenen waarom ze zo grappig is. Als je bij Katja bent, begin je te geloven dat alles mogelijk is, ook al lijkt het op het eerste gezicht onmogelijk. Ik ben geen robotpersoon en ik zeg ook niet altijd wat ik denk.

Ik van mijn kant wenste dat het mogelijk zou zijn en keek uit naar de taak om het op een succesvolle manier uit te voeren. Voor alle duidelijkheid, de reden hiervoor is niet dat ik jaloers was of ben op Katja. Igone stelt: “Zij en Thijs hebben hun relatie op zo’n verantwoorde manier verbroken dat ik me er absoluut niet schuldig over voel.”

Ongeveer anderhalf jaar geleden bereikte ik door uitputting een point of no return. Terwijl Het Nationale Ballet aan het inpakken was om te vertrekken, maakte ik me klaar voor een groot feest in het theater. Aan de andere kant heeft de corona alles voor mij veranderd en het onmogelijk gemaakt om dat te laten gebeuren.

Ik ben een heleboel dingen, maar de Nederlanders noemden me nooit Katja de seksbom. Dat was op zijn minst af en toe een uitdaging voor mij toen ik voor het eerst begon. In haar memoires schrijft Igone over een sensatie die ze omschrijft als onzeker.

Igone De Jongh Zwanger

Na het afscheidsoptreden van Igone bij Het Nationale Ballet onthulde Igones vrouw Femke Halsema in haar toespraak het geheime huwelijk van het stel aan het publiek. Deze informatie is na de voorstelling openbaar geworden. Na drie jaar daten, zijn Thijs en Igone eindelijk in het huwelijksbootje gestapt en zijn ze man en vrouw geworden.

By Nancy

%d bloggers like this: