Inge Gillis Leeftijd

Spread the love

Inge Gillis Leeftijd Naarmate we verder komen door Mass is Kassa, groeit onze bekendheid met Inge. De lopende grap in Peters familie is dat zijn dochter de “meest moedige” is. Als ze niet in het park is, dagdroomt ze vaak over avonturen over de hele wereld.

Inge Gillis Leeftijd
Inge Gillis Leeftijd

Realityster Peter Gillis, vooral bekend van zijn rol in het televisieprogramma Family Gillis: Massa Is Kassa, maakte de allereerste publieke aankondiging van zijn nieuwe rol als grootvader op het socialemediaplatform Instagram. Het was een zoon die ter wereld werd gebracht aan zijn dochter Inge.

Inge deelt op geen enkele manier de behoefte van haar vader om in het middelpunt van de belangstelling te staan, iets wat Inge’s vader in overvloed heeft. Als gevolg hiervan verschijnt ze slechts zeer zelden in de serie, zoals beschreven in de roman. “Daar gaat mijn bloed helemaal niet van pompen.

Haar broers Ruud en Mark spelen een belangrijke rol in de grote, huiselijke Brabantse campingrealityshow die momenteel een hit is. De show heet Massa e Kassa. Maar Inge, de managementassistente van Inge, komt bijna nooit naar “Hatseflats! roepend in beeld”, en Peter en Nicol genieten van hun beroemde status.

Ze vervolgt: “Daar word ik helemaal niet opgewonden van.” “Er is geen verplichting van mijn kant.” Ik zal deelnemen aan de activiteit, maar ik zal niet de moeite nemen om het eerst te bekijken. Dat is het compromis. “

Hij geeft toe dat hij in de loop van het verhaal in het boek verschillende concubines heeft gehad. Ondanks zijn pogingen om het te verbergen, was ze in staat om erachter te komen. Een keer stuurde hij een e-mail naar de administratie van zijn Elfenmeerpark met als onderwerp: “Ik wil je verneuken.” Hij was in de eerste plaats niet van plan om de e-mail te verzenden. De ontvanger van dit bericht zou zijn vrouw zijn, die ook de constante minnares van de manager was.

De verbijsterde parkmanager begint te speculeren over wie de beoogde ontvanger van het bericht zou kunnen zijn. Na Treesie’s woordenwisseling met Tressie is Tressie net zo verrast, en later die avond stelt ze haar man op de proef.

Om je de waarheid te zeggen, het is niet echt nodig. Ik ga het nu niet opzoeken omdat ik maar maximaal één keer mee wil doen als accommodatie. “Dit stelt Inge.” Volgens wat ze zegt, kan de dochter van Peter haar hoofd er niet omheen draaien dat mensen naar de realityshow kijken. Het is mogelijk dat het corona-effect daar ook debet aan is.

Inge Gillis Leeftijd
Inge Gillis Leeftijd

Elke aflevering van Holiday Park Baron op SBS6 en de capriolen van (bijna) het hele gezin is een nieuwe en opwindende traktatie. Wist je dat er maandag een nieuw seizoen begint en dat dit alle nodige “catastrofes” met zich mee zal brengen? Inge heeft de gedachte dat het feit dat de show zo populair is er misschien iets mee te maken kan hebben (en dat terwijl half Nederland Peter liever uit de buis zou zien verdwijnen): “Het is mogelijk dat ook het corona-effect debet is .”

Inge heeft eerdere ervaring met het werken in de klantenservice, dus ze is bekend met de verschillende aspecten en vereisten van de functie. Bij de receptie van Vakantiepark Prinsenmeer bleek meteen dat ze het aangeboren vermogen had om al op jonge leeftijd snel een stevig kader neer te zetten en een positieve instelling bij haar gasten in te prenten. Dit werd al snel duidelijk.

Sinds mei 2016 vervult Inge de functie van Personal Assistant (PA) van de Raad van Bestuur. In deze rol is zij verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat alles goed werkt en dat eventuele problemen zo snel mogelijk worden opgelost.

Gasten hebben 24 uur per dag, zeven dagen per week, toegang tot deze afdeling voor hulp bij het maken van boekingen of het oplossen van andere problemen. Het reality tv-programma Mass is Kassa, dat gaat over een ruim en comfortabel kamperen in Brabant, heeft grote impact gehad op het leven van Ruud en Mark.

Aan de andere kant is Inge, die als assistent van de manager werkt, geen frequente bezoeker op “Hatseflats!”. Ze bevestigt met een beslissende toon dat het haar op geen enkele manier voldoening schenkt. “Ik ben hiertoe op geen enkele manier verplicht.

Participatie is iets waar ik over zou nadenken in het belang van het bereiken van een compromis, maar ik ga nu niet de moeite nemen om in de feiten te duiken. ” De vakantieparkmagnaat en (bijna) zijn hele familie hebben een geweldige tijd tijdens al hun uitstapjes samen op SBS6.

Maandag begint een compleet nieuw seizoen, en één ding is zeker: het zal vol zitten met ‘catastrofes’, zoals de uitdrukking luidt. Inge denkt hardop na over het succes van de voorstelling. Ik vermoed dat het corona-effect daar ook iets mee te maken heeft.

Inge heeft eerdere ervaring met het werken in de klantenservice, dus ze is bekend met de verschillende aspecten en vereisten van de functie. Bij de receptie van Vakantiepark Prinsenmeer bleek meteen dat ze het aangeboren vermogen had om snel een stevig kader neer te zetten en een positieve instelling bij haar gasten in te prenten een jonge leeftijd. Dit werd al snel duidelijk.

Gillis, die 59 jaar oud is, plaatste een foto van beschuit en blauwe muizen op zijn Facebook-pagina. Mijn partner Nicol en ik konden niet gelukkiger zijn om Inge, Eric en de baby in zo’n perfecte harmonie met elkaar te zien bewegen. Ik werd een trotse opa na de geboorte van mijn eerste kleinkind. “

Op SBS6 is nu een realityshow te zien over de familie Gillis, die miljonair is in Brabant. Hij is eigenaar en exploitant van meerdere vakantieparken in zowel Nederland als België.

Inge Gillis Leeftijd
Inge Gillis Leeftijd

Ze treedt niet in de voetsporen van haar vader, die nooit ver is afgedwaald van de plaatsen waar hij zich het meest op zijn gemak voelde. Stel je voor dat dezelfde kampeerders, motels en kampeerders jaar na jaar terugkeren naar dezelfde camping. Inge vindt het meeste plezier in activiteiten die haar horizon verbreden.

%d bloggers like this: