Jamina Roberts Familj

Spread the love

Jamina Roberts Familj:- Jamina hade återvänt till träning och sport bara sex veckor efter att hon fött sin dotter. Även om varje graviditet är unik och det är svårt att jämföra dem, är det möjligt om du är fysiskt vältränad och har människor som står vid din sida och hjälper dig med allt annat. Så var det för mig, åtminstone. Jag måste ta hand om mig själv. Att duscha, koppla av, äta och ladda om är alla viktiga, men Lou är alltid först.

Jamina Roberts Familj
Jamina Roberts Familj

Självklart blir det inga fler matcher innan förlossningen, men meningen är inte att min handbollskarriär ska ta slut bara för att jag ska bli mamma. Jag strävar efter att återvända till toppen av spelet och tror att jag fortfarande har mycket att bidra med, sa dåvarande Randers, som tillhörde Roberts då.

Den 3 augusti fick paret sitt första barn, som föddes samma dag som Emil Berggrens födelsedag. Att vänta till efter karriären med att skaffa familj var aldrig ett alternativ för mig. Av den enkla anledningen att Jamina är säker på att det har begränsat hennes karriär, bestämde hon sig för att lägga av från handbollen tidigare än hon hade velat.

Hennes bidrag till landslaget har uppmärksammats under de senaste 10 åren, och hon har spelat en viktig roll i ett förbund som har gått längre än andra för att främja jämställdhet. När det gäller till exempel ersättningar, investeringar och arbetsvillkor. Roberts har gjort 164 matcher för Sverige på internationell nivå och har deltagit i elva mästerskap.

Generellt sett upplever jag att män tjänar mer än kvinnor i andra sporter, att skillnaderna är större och att handbollen ligger långt framme i detta avseende. Jag tror att det är på grund av den transparens som finns mellan oss spelare och förbundet som vi kan hjälpa och förstå varandra när det kommer till problem med jämställdhet. Då har allt potential att växa ännu bättre.

Jamina Roberts Familj
Jamina Roberts Familj

Den 3 augusti fick han nya kläder samt en dotters födelse. Enligt Jamina Roberts är det ingen dålig sak att fylla 34…”, säger modellen på Instagram. Det är oklart när hon kommer att kunna återvända till handbollsplanen. Roberts spelade senast för danska Randers, även om han för närvarande är utan klubb. Enligt Handbollskanalen kan hon komma att göra en återkomst till sin tidigare klubb, Sävehof, där hon föddes.

Jamina Roberts Familj
Jamina Roberts Familj

Det verkar som att mitt könsorgan är på väg att komma ut varje gång jag skrattar för tillfället. Jag har intrycket att jag måste få ordning på saker och ting först. Men efter det är jag stämplad för livet. Jag tränade handboll i tisdags, så jag kanske inte är helt offside när säsongen drar igång på onsdag. Men jag ska inte säga för mycket. Hon säger till Göteborgs-Posten att det är möjligt att hon kommer att tappa känslan och magen när det är dags.

%d bloggers like this: