Spread the love

Janine Abbring Zwanger – Janine Abbring, een vrouw van 44 jaar, schept plezier in sociale activiteiten. Zo vond de presentatrice van Zomergasten tijdens haar studententijd in Zwolle veel voldoening in het delen van woonruimte met andere jongedames. Aan het slot van het boek, Margriet, erkent Janine dat ze met veel plezier terugkijkt op die periode in haar leven. Daarna vond ze een kamergenoot en trok ze bij hen in. Dit was echt een vruchtbare ontmoeting tussen twee mensen zonder romantische interesse.

Janine Abbring Zwanger

Janine Abbring Zwanger en Wikipedia

Janine had rond de eeuwwisseling een vluchtige romantische relatie met Arjen Lubach (40), maar hun relatie is nooit zover gekomen. Als ze hun relatie hadden verlengd, zou Janine niet bij hem zijn ingetrokken, ook al hadden ze hun romantische gevoelens voor elkaar behouden. Dat was nooit iets waar ze zich zorgen over maakte. Zelfs toen ze tot over haar oren verliefd was op haar huidige passie, hield dit haar niet tegen.

Volgens wat Janine aan Volkskrant Magazine onthulde, kunnen jij en je ex, zelfs als je niet meer in hetzelfde huis woont, nog steeds selecteren hoe vaak je elkaar wilt zien.

Biografie van Janine Abbring

In een recent interview met de Volkskrant besprak de presentator van Zomergasten de redenen waarom hun romantische relatie niet stand kon houden. Omdat hij volgens haar niet dezelfde passie voor haar voelde als zij, besloot hij hun relatie te beëindigen. Weet je nog, het was zeventien jaar geleden, toch? Is het niet? “Geen probleem meer om je zorgen over te maken.

Na een tijdje besloten Arjen en ik onze relatie te beëindigen en ik zei tegen hem: “Kerel, dit gaat nergens over; laten we gewoon vrienden zijn.” Arjen en ik hadden zo’n relatie. De interviewer beweert dat je jezelf praktisch in de steek hebt gelaten.

Ik ben eigenlijk van mezelf af. In eerdere interviews beweerde hij dat hij er geen probleem mee had om dat soort dingen te zeggen omdat hij slecht was in het onderhouden van persoonlijke banden. Bovendien heeft mijn gezicht de uitdrukking gekregen van een woedende ex-echtgenoot die schreeuwt: “Was dat zijn idee van plezier?” als hij me beneden hoort werken terwijl boven op zolder dansmuziek speelt. Dit komt omdat mijn gezicht het uiterlijk heeft gekregen van een boze ex-echtgenoot.

Het valt niet te verbergen dat Janine Abbring een ervaren journalist, copywriter en presentatrice uit Nederland is. Sinds 2009 is Abbring te zien in het segment De Wereld Draait Door, bekend als De Jakhalzen, en sinds 2017 loopt het VPRO-programma Zomergasten.

Omdat de Zomergasten-presentatrice vaak wordt afgekeurd op sociale media, blijft ze daar na elk programma van af. Na de uitzending die ze deed met Ebenhard van de Laan, heeft Janine Abbring bewezen dat ze geen fout kan maken, dus daar hoeft ze zich geen zorgen over te maken.

In de zomer van 2014 wil ze interviews doen met Louis van Gaal, minister Eric Wiebes en Marleen Stikker, een pionier in de internetindustrie. Afkortingen staan ​​de laatste jaren volop in de belangstelling. Sinds die tijd is ze steeds meer opgeschoven naar rollen die haar in de publieke belangstelling plaatsen, zoals producer, copywriter en verslaggever.

Ik heb een verhoogde drang opgemerkt om mezelf te bewijzen bij al mijn vrienden, inclusief degenen die zijn gepest, en dit is iets dat is gebeurd met verschillende van mijn huidige vrienden. Dat is een onderwerp dat mij allerminst vreemd is. Het feit dat ik vrijwel altijd in de veronderstelling werk dat andere mensen me niet zo mogen, is een ander voordeel.

“Ik maak me er een beetje schuldig aan”, zegt Janine terwijl ze het verhaal vertelt van Zomergasten, de recente dood van haar moeder, haar nieuwe relatie en zelfs haar nieuwe puppy. “Want een maand na de begrafenis had ik van Loes al een nieuwe hond, die ook zo veel op haar lijkt”, legt ze uit. “Zomergasten” is de naam van de plaats waar Zomergasten plaatsvond. We hebben eindelijk een woonplek voor haar gevonden en ik dacht dat de dagen voorafgaand aan Zomergasten een ideale gelegenheid zouden zijn om haar kennis te laten maken met haar nieuwe omgeving.

Als gevolg hiervan voel ik me gedwongen om zoveel mogelijk moeite te doen om andere mensen ervan te overtuigen dat mijn standpunt onjuist is.

Na het afronden van onze basisopleiding in Roden, een rustig dorpje in Drenthe, zijn we verhuisd naar Warffum in Noord-Groningen, dat in een meer landelijk deel van de provincie ligt. Het was gewoon iets waar ik in Drenthe, waar ik op de middelbare school zat, even aan moest wennen, en toen ik verhuisde, moest ik er weer aan wennen.

Ik kon die enorme schakelaar niet in handen krijgen. Als klein meisje droeg ik een gestreepte HEMA-onderbroek en had ik altijd een paardenstaart op mijn hoofd. Mijn andere leerlingen waren al begonnen met het roken van sjekkiesto bij de fietsenstalling. Ondanks dat ik gewend was aanbidding te ontvangen, was er niemand voor mij.

Haar carrière als omroep heeft momenteel haar hoogtepunt bereikt, getuige het feit dat ze de Sonja Barend Award voor beste TV interview in 2017.

Het is niet bekend waar Abbring vandaan komt. Wat is er met de stand-upcomedian Arjen Lubach die al haar verhalen met elkaar verbindt? Ondanks een vreselijke blessure tijdens het werken aan Wie is de Mol?, is Janine Abbring vastbesloten om deze carrièrekans na te streven.

In het bijzijn van Humo is ze niet verlegen om persoonlijke details over zichzelf te onthullen. Het kan zijn dat ze bijvoorbeeld geen interesse heeft in het krijgen van kinderen. “Ik heb nog nooit zo’n sterke band met het ouderschap gevoeld als nu.” In het verleden was een van mijn belangrijkste verdedigingslinies altijd: “Misschien zal het dat wel doen.”

Ik heb het gevoel dat God toleranter is voor het oerverlangen dat ik ervaar nu ik de leeftijd van veertig heb bereikt. Dit is wat ik ben gaan geloven. De man met wie ik op dit moment aan het daten ben, heeft een zwak voor kinderen, maar ik weet niet zeker of het op dit moment de moeite waard is om een ​​eigen gezin te stichten.

Janine Abbring Zwanger

De Sonja Barend Award is haar toegekend naar aanleiding van het interview dat ze op Zomergasten voerde met de burgemeester van Amsterdam, Eberhard van der Laan. Het BNNVARA-programma Vroege Vogels werd aanvankelijk uitgezonden op NPO Radio 1, waarna de presentator het programma later op de televisie uitzond.

By Nancy

%d bloggers like this: