Spread the love

Jasper Cillessen Vriendin – De ex-vriendin van Jasper Cillessen, Joan Klooster, De familie van de echtgenoot speelde een belangrijke rol in de situatie. De PSV’s waren de voorouders van Joan, die een afstammeling is van hun lijn. Haar vader is een fervent aanhanger van de club PSV: “Bij Joan thuis zijn ze allemaal supporters van de club PSV. Sterker nog, haar vader is lid van de seizoenkaarthoudersclub. Cillessen onthulde aan de Gelderlander dat hij Joan had voorgesteld met een Ajax schoonmaakset als cadeau voor Sinterklaasdag.

Jasper Cillessen Vriendin
Jasper Cillessen Vriendin

De Groesbeker is een NEC-schip op zich en stamt af van een NEC-familie. Cillessen speelde het grootste deel van zijn jeugd voor de Nijmeegse club, met uitzondering van een korte periode bij Treffers. Na zijn vertrek bij NEC in augustus 2011 stapt hij over op het besturen van een E-klasse Mercedes van Ajax.

Toen Jasper Cillessen in 2016 een lucratieve deal tekende bij FC Barcelona, ​​volgde zijn vriendin Joan hem naar Spanje om samen een nieuw leven te beginnen. Bij hun aankomst in Barcelona concentreerde Jasper zich onmiddellijk op zijn verantwoordelijkheden als keeper en Joan schreef zich in voor het sportvoedingsprogramma aan de Universiteit van Barcelona.

Cillessen had geobserveerd dat ze het naar hun zin had met Gaby Blaaser terwijl ze met zijn tweeën op vakantie waren op Curaçao. Dit is een naam die bij de meeste mensen waarschijnlijk bekend zal zijn. Blaaser heeft verschillende rollen gespeeld, maar ze is waarschijnlijk het meest bekend van haar rol in GTST. Op Instagram doet ze momenteel haar best om zichzelf in het meest aantrekkelijke licht te presenteren.

Dit jaar is doelman Jasper Cillessen degene om in de gaten te houden. Het WK was fantastisch en nu het voorbij is, is Ajax klaar om met hem aan een nieuw seizoen te beginnen. Als je in het gezelschap bent van een prachtige vrouw, zul je geloven dat je bent gestorven en naar de hemel bent gegaan. Dat heeft hij ook gedaan!

Van januari 2012 tot juli 2013 was zij gymdocent op beide middelbare scholen in Hertogenbosch. Sinds haar komst naar de stad heeft Sportservice Amsterdam haar in dienst in de functie van ‘combinatiefunctionaris’ bij het bedrijf. De NOS vraagt ​​Danjuma of hij en Cillessen naast elkaar in Valencia wonen. Hoewel we niet naast elkaar wonen, ben ik bij het huis van zijn buurman geweest.

Het sportspel is zowel aan haar als aan Jasper uitgelegd. Toen Joan voor OJC Rosmalen speelde, was ze een zwakke aanvaller die het nummer 11-shirt droeg. Naast het handhaven van een regelmatige trainingsroutine, is Joan toegewijd aan het handhaven van een gezond dieet. Ze bakt gezonde broden en gebak voor zowel zichzelf als Jasper. In 2016 gaan de twee samen op vakantie in Barcelona.

Jasper Cillessen Vriendin

Ik heb geen gebruik gemaakt van de mogelijkheid toen deze aan mij werd verstrekt. Vanaf waar ik nu ben, duurt het twee minuten om bij de voordeur van zijn huis te komen. ‘Of denk je dat het beter is dat ik via Cillessen een plek ga zoeken?’ Je hebt gelijk; het is een uitstekend punt. Alsjeblieft, voor de liefde van God, zoek een andere plek om te wonen dan in de buurt van Jasper! Danjuma is grappig en heeft een goed gevoel voor humor.

Dat is helemaal niet de situatie. Danjuma zegt: “Ik heb een plek gevonden die beter aan mijn behoeften voldoet.” Hij zegt dit met meer ernst. Die beslissing heb ik zelf genomen. Mijn evenwicht is hier in Valencia hersteld. De aanvaller van Villareal is nog niet gesignaleerd in Cillessen, maar daar zou in de nabije toekomst verandering in kunnen komen. Omdat ik nog geen uitnodiging heb ontvangen, moet ik blijven wachten. Ik heb het in mijn plannen om zelf ergens in de niet al te verre toekomst een bezoek te brengen.

Hun liefdesaffaire daarentegen duurde niet lang. Een betrouwbare bron meldt dat de twee hun relatie hebben beëindigd. Aan de andere kant zou er geen debat of argument zijn over deze realiteit. Joan had weer liever in Nederland willen wonen dan in Barcelona.

Ze concentreert zich momenteel op haar eigen persoonlijke en professionele groei nu ze naar Nederland is verhuisd. Na het behalen van haar Master of Science in Sportvoeding aan de Universiteit van Barcelona, ​​begon ze haar eigen bedrijf in Nederland onder de naam Feeding Your Performance. Cillessen werd vergeten terwijl iedereen in Barcelona was.

Ze is gearriveerd en heet Joan Klooster. De verloofde van Jasper Cillessen, Joan Klooster, is gearriveerd. Het is ongelooflijk hoeveel dingen ze met elkaar gemeen hebben. Haar Ajax-doelman, een prachtige blondine met een passie voor sport, speelt voor Ajax. Toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten, gingen ze allebei naar de ALO in Arnhem om een ​​accreditatie als sportleraar te behalen.

Volgens een interview dat Jasper aan De Telegraaf gaf, functioneert hij nog steeds als zelfstandig volwassene. Sinds zijn team COVID-19 opliep terwijl ze deelnamen aan een wegwedstrijd in Milaan, is hij gedwongen om een ​​aanzienlijke hoeveelheid tijd alleen in quarantaine door te brengen. Omdat ik geen significante ander heb gehad voor de afgelopen anderhalf jaar heb ik me helemaal alleen gevoeld. En opgesloten, want de eerste drie weken mochten we het huis niet eens uit om boodschappen te doen.

In het meest recente nummer van het roddelblad Story zien we hoe Cillessen en Blaaser naar een strandclub gaan waar ze het prima naar hun zin lijken te hebben. Volgens het artikel trok hun “duidelijke flirt en verleiding” de aandacht van het tijdschrift. Volgens Blaaser worden de beschuldigingen dat de twee betrokken zijn bij een romantische connectie door geen enkel bewijs gestaafd.

Jasper Cillessen Vriendin
Jasper Cillessen Vriendin

Ook al waren ze in het buitenland, Jasper en Joan leken de tijd van hun leven te hebben in een van de steden die wordt beschouwd als de mooiste natuur ter wereld. Aan de andere kant was de waarheid wat minder opbeurend: in het voorjaar van 2019 maakten Jasper en Joan snel en onverwacht een einde aan hun relatie.

By Nancy

%d bloggers like this: