Spread the love

Joey Veerman Vriendin – De potentiële partner van Joey Veerman is een vrouw genaamd Chantalle Schilder. Vanwege het feit dat haar achternaam Volendam is, hebben we een sterk vermoeden dat Chantalle oorspronkelijk uit de stad Volendam komt.

Joey Veerman Vriendin
Joey Veerman Vriendin

Haar nooit eindigende verslagen van het leven in het vissersdorp dienen alleen om de ergste vermoedens te bevestigen. Joey is sinds het jaar 2020 romantisch betrokken bij de prachtige brunette. Het is moeilijk voor te stellen dat hij gewoon geluk heeft gehad en dat zijn carrière rond die tijd begon te stijgen.

Joey Veerman, voorheen van SC Heerenveen, heeft een tweejarig contract getekend bij PSV Eindhoven. Tussen beide partijen is een compromis bereikt. Het contract dat de middenvelder bij PSV zou tekenen, zou voor minimaal 4,5 jaar gelden.

Veerman, die momenteel 23 jaar oud is, won na een uitstekend seizoen bij SC Heerenveen een lucratief contract bij PSV Eindhoven. Tijdens het tekenen van de contracten nam Chantalle de foto terwijl ze trots naast Joey stond.

Aan de andere kant wisten de Friezen een flinke winst te maken toen ze Veerman kochten van FC Volendam en hem vervolgens doorverkochten aan PSV voor de prijs van zes meloenen. In Eindhoven werden ze ook gewezen op het creatieve vermogen van de aanvallende middenvelder.

Zoals eerder vermeld, is er ergens op de achtergrond van bijna elke voetbalwedstrijd een prachtige vriendin of vrouw van een voetballer. De 23-jarige middenvelder vormt geen uitzondering op deze regel. Vandaag gaan we meer te weten komen over Chantalle Schilder, de vriendin van Joey Veerman.

Een ingehouden bestaan ​​is wat Chantalle Schilder leidt als ze niet in de schijnwerpers staat. Het komt niet vaak voor dat je een foto van haar ziet geüpload naar Instagram met een adembenemend panorama. Ze delen een sterke vriendschap met Henk Veerman en de vrouw met wie hij momenteel aan het daten is, Alyssa Bond.

Ibiza was een populaire bestemming voor alle vier tijdens de zomer die net voorbij was. Uit het Instagram-account blijkt dat de vriendin van Joey Veerman een passie heeft voor het verkennen van nieuwe plekken.

Aangezien de familie van Chantalle uit Volendam komt, is het aannemelijk dat ook zij in dit kleine vissersdorpje is geboren en getogen. Volgens Veerman zijn hij en zijn vriendin anno 2020 al een behoorlijke tijd aan het daten.

Welke andere informatie kun je geven over de vriendin van Joey Veerman, Chantalle? Om je de waarheid te zeggen, nogal wat. Een foto die Chantalle op Instagram had geüpload, liet haar en een buddy zien die genoten van een reis naar Ibiza in het jaar 2021.

Ook blijkt uit haar verschillende social media-accounts dat ze haar partner routinematig steunt bij de sportactiviteiten waaraan hij deelneemt. De relatie tussen Chantalle en Joey is nog niet uit de gespannen toestand gekomen.

Joey Veerman Vriendin

Aan het begin van het seizoen 2016-2017 in de Derde Klasse kreeg Jong FC Volendam de kans om Veerman op het roster te zetten. Hij was de eerste speler die werd opgeroepen voor het eerste elftal en hij speelde op het middenveld.

In 2017 maakte hij zijn eerste doelpunt in zijn professionele carrière. Veerman bleef bij Volendam nadat de transferperiode van dat jaar werd gesloten, ondanks de aandacht van FC Utrecht, die een potentiële kandidaat voor zijn diensten had kunnen zijn.

Joey Veerman is lid van het eerste elftal van FC Volendam en groeide op in een handballend gezin. Hij volgde de jeugdopleiding van FC Volendam. Door de manier waarop hij zijn voeten gebruikt, heeft hij geen enkele moeite gehad om de bal onder controle te houden. Na de voorgaande drie jaar bij FC Volendam te hebben doorgebracht, nam SC Heerenveen de beslissing om hem naar Friesland te halen.

Dit kostte in totaal 550.000 euro om aan te schaffen. Dit was niet de enige onderneming waarin hij succesvol was. Zo begonnen al na zijn eerste seizoen geruchten te circuleren dat hij naar Feyenoord zou verhuizen. Zijn statistieken als middenvelder waren uitstekend, ondanks het feit dat hij slechts in 26 wedstrijden speelde.

Het was een belangrijke stap voorwaarts ten opzichte van het voorgaande jaar, toen hij 35 wedstrijden speelde en 9 goals en 11 assists noteerde. Hierdoor kon hij volgers van over de hele wereld verzamelen. Tijdens de voorlaatste zomer begonnen geruchten te circuleren over een mogelijke verhuizing naar Arizona.

In de jaren die volgden was hij een zeer belangrijk radertje in het Friese rad van fortuin. De kers op de taart van de ervaring was een vakantie naar Eindhoven, in Nederland. Ondanks de vroege bedenkingen van mensen, heeft hij zich gevestigd als een gerespecteerd figuur in de industrie.

Na afloop van de campagne 2017–2018 hebben de supporters van Volendam Veerman uitgeroepen tot Speler van het Jaar. Tijdens het seizoen 2018-19 leende Jong FC Volendam Veerman zes keer uitgeleend zodat hij meer speeltijd kon krijgen. Veerman heeft zijn verblijf bij voetbalclub Heerenveen verlengd door in augustus 2019 een nieuw contract te tekenen, waardoor hij tot de zomer van 2022 bij de ploeg blijft.

Het was thuis tegen Fortuna Sittard dathij maakte zijn debuut in de Eredivisie. Een week later maakte hij zijn eerste optreden bij het eerste elftal tijdens hun uitwedstrijd tegen Ajax. In december 2019 debuteerde Veerman bij Heerenveen, waarin hij zijn eerste doelpunt maakte. De rechtsbenige middenvelder kreeg de maand februari 2020 de titel Eredivisie Speler van de Maand Onder 21 uitgereikt.

Joey heeft, net als andere voetballers, een netwerk van vrouwelijke vrienden en familie om op te leunen. Laten we u daarom kennis laten maken met Chantalle Schilder, de dame met wie Joey Veerman momenteel een relatie heeft.

De nieuwe baan van Joey Veerman bij PSV is er een waar veel mensen enthousiast van worden. Gisteren maakte PSV hun intenties duidelijk naar aanleiding van geruchten dat Feyenoord interesse zou hebben om Veerman als speler over te nemen. Het gesprek ging door tot in de kleine uurtjes van de ochtend, toen iedereen klaarwakker was.

Joey Veerman Vriendin
Joey Veerman Vriendin

PSV moest snel handelen om de dreigende afwezigheid van Ibrahim Sangaré bij de voorbereidingen van Ivoorkust voor de Afrika Cup te compenseren. De ontmoeting tussen Ajax en PSV wordt een van de ontmoetingen met de meeste aandacht in die weken. Veerman is nu in de gelukkige positie om met dit soort ontmoetingen om te kunnen gaan!

By Nancy

%d bloggers like this: