Jonathan De Guzman Vriendin

Spread the love

Jonathan De Guzman Vriendin – Zijn kind is het product van zijn relatie met Sigourney Korper, die ook danser en kunstenaar is; de twee hebben samen een zoon. Echter, te oordelen naar de tweets van Jonathan en Sigourney, lijkt het erop dat ze niet zeker weten of het licht nog aan is.

Jonathan De Guzman Vriendin
Jonathan De Guzman Vriendin

Sigourney Korper kreeg aanvankelijk bekendheid als lid van de band Zirkus Zirkus, een band voor jongeren die werd opgericht door het televisienetwerk Nickelodeon. Ze hadden veel succes met het nummer “17 ens lovesick”, dat door hen werd uitgebracht in het jaar 2009. Het avontuur van Signourney eindigde daar niet.

In het verleden was Jonathan de Guzman een bekende figuur in Nederland, maar tegenwoordig herkennen weinig mensen zijn naam of letten weinig op wat hij doet.

Door een negatieve ervaring bij Napoli ziet De Guzman Carpi FC 1909 niet als zijn ideale club. Ja, net als een voetballer fantaseert hij elke dag over dezelfde vrouw.

We missen Nasser zo erg in de ‘basketbalwereld’ dat we besloten om de heetste (en meest recente) foto’s van haar in een zwempak te delen, ondanks het feit dat ze momenteel een romantische relatie heeft met een NBA-speler genaamd Patrick Patterson.

Jonathan de Guzman is niet de enige, ondanks het feit dat hij er heel bekend om staat. Zowel danser als kunstenaar, Sigourney Korper krijgt momenteel veel aandacht. Sigourney en Jonathan daarentegen betwijfelen of deze golvende kop nog wel of niet vastzit.

Sarah Nasser deelt dezelfde afstamming als De Guzman omdat ze wortels heeft in Canada. Als er echter nieuwe informatie over haar naar buiten komt, zullen we er alles aan doen om haar te volgen. Nu is het moment voor een fotomoment!

Jonathan de Guzman kende Sarah Nasser al heel lang en Sarah Nasser was een van de vrienden van Jonathan de Guzman. Aan de andere kant kon de oud-speler van Eintracht Frankfurt geen contact met hen houden nadat zijn speeldagen voorbij waren.

Signourney Korper kwam oorspronkelijk onder de publieke aandacht op Nickelodeon als lid van de band Zirkus Zirkus, die ze vormde met mede Nickelodeon-kinderen Mitchell (Sherman) Doesburg en Nicolaas Laurens Littooij. Zirkus Zirkus is een tienerrockband.

Jonathan De Guzman Vriendin

Het was een enorme hit toen ze “17 and Lovesick” uitbrachten in 2009, het jaar waarin het werd gepubliceerd. Er was meer werk voor Sigourney te ondernemen. Haar eerdere werk omvatte een optreden in de danswedstrijdshow “So You Think You Can Dance”.

Tijdens haar opleiding is zij opgeleid aan de Lucia Marthas Dansacademie. Zingen, dansen, acteren en op de hoogte blijven van de laatste modetrends zijn enkele van mijn favoriete bezigheden. Mijn gelukkigste momenten gebeuren als ik voor een publiek speel. Als iemand die al speelt sinds ze vijf jaar oud waren, ben ik van plan om nog heel lang te blijven spelen.

Als dit het geval is, zou het kunnen verklaren waarom ze op 1 juni 2014 zo’n triest bericht tweette: “Het zal of blijken dat hij van me houdt of dat hij niet… Sigourney antwoordde:” maakt niet uit of hij een hekel aan me heeft of niet.”

Nog minder mensen zijn zich bewust van het feit dat hij een kind had met een ex-vriendin met wie hij destijds verkering had. Na het zien van een advertentie in de krant waarin hij in 2012 om alimentatie vroeg, besloot zijn ex-vriendin hem uiteindelijk aan te klagen voor alimentatie. In een notendop, De Guzman is een ouder van twee kinderen die het product zijn van eerdere relaties.

Tijdens de zomer werd Jonathan de Guzman uitgeleend aan Chievo Verona. Hoewel de speler, die voorheen voor Feyenoord speelde en nu 29 jaar oud is, nog onder contract staat bij Napoli, hield Maurizio Sarri geen rekening met hem in zijn plannen. Ik ben geboren en getogen in Scarborough, dat in Ontario ligt.

Na een slopende reis waarbij ze de Atlantische Oceaan moesten oversteken, kwamen Jenelle en haar twee kinderen, Jonathan en Julian, eindelijk in ons land aan. Het is essentieel dat u in gedachten houdt dat:

Julian de Guzmán voetbalde een aantal jaren op professioneel niveau voordat hij van 2017 tot 2019 de rol van algemeen manager op zich nam voor de Ottawa Fury. Hij sloot zijn carrière af als Canada’s meest getalenteerde speler aller tijden.

De familie De Guzmán heeft voorouders uit zowel Jamaica als de Filippijnen. Nadat hij op 10 juli 2012 was uitgeleend aan de Welshe club, was hij dolblij toen hij werd herenigd met Michael Laudrup, die eerder als manager van Swansea City had gediend. Zijn eerste wedstrijd in de profcompetitie was een overwinning op Queens Park Rangers met een score van 5-0.

Op 31 oktober 2012 maakte hij zijn debuut voor Swansea in een League Cup-overwinning op Liverpool op Anfield die eindigde met een score van 3-1. Op 17 november waren doelpunten van en droegen ze bij aan de 2-1 overwinning van Swansea City op Newcastle United.

De spits, De Guzmán, die zijn eerste optreden voor Swansea in de competitie maakte, scoorde het openingsdoelpunt van de club. Op 29 december, in Craven Cottage, tegen Fulham, in een wedstrijd die Swansea met 2-1 won, scoorde De Guzmán voor de tweede keer in de competitie voor de club. De Filippijnen werden het nieuwe thuis voor de dochter van Bobby en Pauline, die nu elf jaar oud is.

Terwijl ze optrad met de Toppers, was ze ook te zien in een videoclip met Chris Brown en Afrojack en stond ze op het podium van het Televizierringgala. Het is begrijpelijk dat u haar niet kent, want mevrouw wordt beschouwd als een enigszins publiek figuur.

Jonathan De Guzman Vriendin
Jonathan De Guzman Vriendin

Haar Facebook-pagina maakt het vrij duidelijk dat ze al geruime tijd in de omgeving van Los Angeles woont. Het is mogelijk dat de goede vriend van de speler van Swansea City, De Guzman, het niet zo nuttig vindt.

%d bloggers like this: