Spread the love

Joost Luiten Vriendin – Joost Luiten, een golfer uit Nederland, wordt vaak beschouwd als een van de beste van het land. Joost behaalde in de loop van zijn carrière al zes kampioenschappen op het allerbeste niveau. Melanie Jane Lancaster, die een relatie heeft met Joost Luiten, zit in de entertainmentindustrie. Beiden houden van golfen als tijdverdrijf in hun vrije tijd.

Joost Luiten Vriendin
Joost Luiten Vriendin

Zowel Melanie als Joost Luiten, een van de beste golfers ter wereld, zijn op jonge leeftijd begonnen met golfen en zijn sindsdien toegewijd aan het spel.

Melanie-Jane Lancaster, de vriendin van Joost Luiten, schrijft maandelijks een column voor Golfers Magazine waarin ze haar ervaringen met deelname aan de PGA Tour bespreekt.

Omdat Melanies vader een golfer was en haar ouders een golfbaan hebben, zijn er veel positieve dingen te zeggen over Melanies familie. Er zijn een aantal interessante dingen die de vriendin van Joost te bieden heeft, dus hier zijn er een paar.

Melanies vriend, Joost Luiten, met wie ze samenwoont, wordt op hetzelfde moment ook aan haar voorgesteld. De eerste keer dat ze elkaar kruisen is op het toernooi van Turkish Airlines, waar ze meedoet om haar golfbanden in Nederland te versterken.

In Rotterdam komt er een dag voor kinderen, en ze zou hem willen uitnodigen. Ze zijn zich totaal niet bewust van het feit dat dit er uiteindelijk toe zal leiden dat ze gevoelens voor elkaar gaan ontwikkelen en verliefd op elkaar worden.

Beiden vermaken zich in het hier en nu. Melanie schrijft regelmatig voor Golfvrouw.nl, waar ze schrijft over de golf die ze graag speelt, maar ook over haar eigen leven en ervaringen. Als direct gevolg hiervan hebben we meer informatie over de dame die Joost Luiten heet.

Is Melanies moeder ook een professionele golfer, en zo ja, is Melanies vader ook een golfer? Melanie’s vader ontmoette Melanie’s moeder, die nu Melanie’s huidige moeder is, voor het eerst in Zandvoort, waar de wedstrijd werd gehouden.

Bij een matige prestatie van Joost op het parcours wordt een groot aantal mensen in de stemming gebracht. Aan de andere kant, ondanks de overgrote meerderheid van goede feedback, kom ik vaak negatieve opmerkingen tegen op sociale media of hoor ik opmerkingen van mensen wiens stem te luid is om gehoord te worden. Dat is iets waar Joost veel effectiever mee om kan gaan dan ik.

Natuurlijk denkt hij dat het een rol speelt in de situatie. Als mensen met kritiek naar me toe komen, heb ik er nog steeds moeite mee om ermee om te gaan. Je voelt hetzelfde voor hem als toen je voor het eerst verliefd werd, en je wilt dat andere mensen hem positief bekijken.

Het feit dat iedereen denkt dat ze meer kennis hebben dan ik, irriteert me mateloos. Ik beschouw mezelf als een perfectionist en ik denk dat als je een goede atleet of ondernemer wilt zijn, je ook naar dat niveau van uitmuntendheid moet streven. Het is mogelijk dat het tegen u werkt, zelfs als u het in uw voordeel probeert te gebruiken.

Joost Luiten Vriendin

Elke golfer, hoe bekwaam ook, zal af en toe een onspeelbaar schot slaan. Hetzelfde kan gezegd worden over Melanie-Jane Lancaster. Joost Luiten, een professionele golfer uit Nederland, heeft momenteel een relatie met Lancaster, en ze nam hem onlangs mee op golf. Ondanks de sociale afstandsgrenzen deed Luiten een poging om op die locatie te golfen.

De golfclub werd hem toegegooid door zijn caddie en zodra de Nederlander hem ving, deed hij meteen een poging om de bal met zoveel mogelijk kracht te raken. Ondanks Luiten’s beste pogingen werd zijn vriendin tijdens het spelen (helemaal aan het einde van de video hierboven) door de bal in het gezicht geslagen.

Daarna was er een kreet te horen, maar gelukkig waren de verwondingen niet al te ernstig. Op Instagram deelde Luiten een foto die hij had gemaakt van de gewonde arm van zijn partner.

Elke triomf is een verlies, en er bestaat niet zoiets als een overwinning omdat zoiets niet bestaat. Het vermogen om terug te veren na een tegenslag, verbetert van moment tot moment. Na een paar dagen aan de leiding te hebben gestaan, kan Joost het idee moeilijk accepteren dat hij zondag de beker niet in zijn handen kan heffen. Bovendien is er ook dat.

Vanwege het WK vindt iedereen in Nederland dat ze de nationale ploeg moeten coachen. Als ik golf of naar sport kijk op televisie, denk ik vaak dat ik iets beters kan doen of vraag ik me af waarom iemand anders iets doet.

Als ik Joost vraag naar een beslissing die hij heeft genomen, geeft hij me altijd een overtuigende motivering voor zijn keuze. Het is belangrijk om dit te onthouden bij de beslissing om al dan niet overhaast tot een conclusie te komen. Het is helemaal niet zo eenvoudig als het op de scorekaart lijkt.

We zijn ons bewust van wat je nu doormaakt. Je kunt je niet wentelen in het verleden, want er is altijd een volgende week dat je op het eerste T-shirt moet verschijnen en er zo goed als nieuw uitziet. Dat is een serieuze concurrentie righ daar!

Joost Luiten, nu 35 jaar, is al meer dan een decennium de beste golfer van Nederland. Nu is het aan hem om zijn positie als een van de best presterende atleten ter wereld te herstellen.

We hadden het over ‘in de zone’ zijn, golfen tot je 50e, kinderen later in je leven willen, en de betekenis van het leven in het heden. “Golf is het belangrijkste in mijn leven, op de voet gevolgd door mijn vriendin en mijn baan.”

Melanie Jane Lancaster, die een relatie heeft met Joost Luiten, zit in de entertainmentindustrie. Melanie is even oud als haar broer Joost, 26 jaar oud, en heeft dezelfde passie voor golf als hij. Toen ik een kind was, begon die praktijk.

Melanie bracht haar jeugd door in Zandvoort, en zij en haar broer brachten daar veel tijd door op de golfbaan. Haar moeder en vader bezitten nu de negen-holes golfbaan die bekend staat als The Dunes, die zich in hun achtertuin bevindt.

Joost Luiten Vriendin
Joost Luiten Vriendin

Melanie Jane Lancaster, zijn vriendin, is ook een ervaren speler in de golfwereld. Melanie’s ouders hadden in het verleden hun eigen privégolfbaan. De golfbaan die bekend staat als The Dunes is momenteel eigendom van Melanie’s moeder en vader. Melanie bracht haar jeugd door in Zandvoort, dat in Nederland ligt.

By Nancy

%d bloggers like this: