Kraantje Pappie Vriendin

Spread the love

Kraantje Pappie Vriendin – Kraantje Pappie en Sarah, zijn vriendin op dit moment, verwachten samen een kind. De rapper maakte de ontwikkeling maandag bekend via verschillende social media platforms. Dit is het eerste kind dat het stel samen heeft gekregen.

Kraantje Pappie Vriendin
Kraantje Pappie Vriendin

Op sociale media deelt hij een foto van de twee; elk van hen houdt een paar kinderschoenen vast en draagt ​​een paar sneakers die bij hun eigen schoenen passen. De naam die de rapper aan hun trio heeft gegeven is “The Three of Us”.

Kraantje Pappie en Sarah hebben inmiddels bijna een decennium een ​​relatie. Eerder beweerde de rapper in een interview met VIVA dat hij en de zangeres in 2011 hun relatie hadden beëindigd, maar dat hij later “met hangende benen” weer bij haar was.

Kraantje Pappie, een Nederlandse rapper van 34 jaar en vooral bekend van zijn bijdrage aan de muziek van de film ‘Expeditie Robinson’, is onlangs voor het eerst vader geworden. Een foto van het kind van Alex van der Zouwen, wiens moeder een mooie naam voor haar koos, werd door Alex van der Zouwen gedeeld op het socialemediaplatform Instagram.

De voornaam van de rapper is Alex van Zouwen en hij en zijn partner Sarah hebben samen een kind. Sarah is ook de echte naam van de rapper. Maeve Celine van der Zouwen is haar volledige naam, en 10 februari is de dag dat ze werd geboren. Simpel gezegd, Saar, ik geloof dat jij de beste bent. Ik beloof de rest van mijn leven met jou aan mijn zijde door te brengen. “Samen met zijn bericht voegt hij een foto toe van zijn pas gevormde gezin.

Kraantje Pappie Vriendin

Ook al waren Kraantje en Sarah al meer dan tien jaar samen, ze gingen niet altijd als koppel uit. Hij vertelde VIVA een paar jaar geleden dat hij hun relatie ‘uit voorzorg’ beëindigde toen hij zijn eerste succesvolle nummer publiceerde, na een romance met Sarah die drie jaar duurde. Dit kwam nadat hij eerder een relatie met Sarah had gehad.

Kraantje Pappie Merch

“Daarna kon ik wegkomen zonder gepakt te worden.” Tot voor kort aarzelde ik om het te erkennen, maar op dit moment ben ik er klaar voor. Het is lelijk als iedereen eruit komt. Ik was altijd bang dat als ik een romantische relatie had, ik veel gênante fouten zou maken. [… Alles wat bij rock and roll hoort, viel ineens op zijn plaats in mijn leven. “

Volgens informatie die eergisteren door Shownieuws werd gepubliceerd, is de echte naam van de rapper Alex van der Zouwen en is hij al vader geworden. Kraantje Pappie maakte bekend dat hij vandaag in verwachting was, maar kreeg geen reactie op het nieuws.

In het bijschrift van een foto waarop hij zijn vriendin Sarah kust, niet lang nadat ze bevallen is van hun baby, schrijft hij in het bijschrift van een foto waarop hij zijn vriendin kust. Het schot werd genomen kort nadat Sarah bevallen was van hun zoon. Ik ben je dankbaar voor alles wat je doet, Sarah. ‘Ik zal altijd van je houden,’ zei ze tegen hem.

Hij is het meest bekend om zijn rappen, die hij op een overdreven en onevenwichtige manier uitvoert. Van der Zouwen heeft momenteel een contract bij het hiphoplabel Noah’s Ark, waarvoor hij in totaal zeven albums heeft uitgebracht, naast een assortiment aan EP’s en singles. Wat betreft zijn verloofde, het spreekt voor zich dat wij hierbij aanwezig zullen zijn.

Voorheen vond Kraantje Pappie de band die hij deelde met zijn echtgenote te beperkend. Na een aantal jaren afwezig te zijn geweest in de muziekindustrie, noemt de rapper zijn terugkeer in het nummer Viva ‘hangende benen’.

De rapartiest daarentegen was van mening veranderd. “De klok rond het Kraantje-masker dragen was niet alleen eenvoudig, maar ook zeer verslavend.” In de tijd dat ik aan mijn tweede plaat werkte, vroeg ik me hardop af: “Is Alex er nog steeds?” “De levende hel, wie is dat?”

Er werd gemeld dat hij terugging naar zijn echtgenote met zijn benen in een slappe positie. Het was een meevaller dat ze haar fout kon erkennen en mijn verontschuldiging kon aanvaarden. Ik ben ongelooflijk gezegend en op dit moment zou ik niet gelukkiger kunnen zijn met alles wat er is gebeurd. “Dit werd op dat moment door Alex uitgesproken.

In de maand oktober liet Alex de wereld een foto zien van Sarah’s zwangere buik. Het is te zien dat de moeder en vader, die allebei grote fans van sneakers zijn, hetzelfde paar schoppen dragen terwijl de vader het paar schoppen van het kind in zijn armen houdt.

Alex en Sarah’s relatie overspande een aanzienlijke hoeveelheid tijd. In oktober deelde hij het nieuws dat hij en zijn partner van plan waren een gezin te stichten. Dat doel werd bereikt door een afbeelding te uploaden die drie verschillende sets schoenen bevatte. We hadden het destijds de titel “Wij drieën” gegeven.

Volgens Kraantje kenmerkte de fase van Kraantje Pappie’s late tienerjaren die begon toen hij stopte met judo, veel tijd op straat, het gebruik van illegale drugs en freestylen. Nadat Noah’s Ark Records het muzikale talent van Kraantje ontdektes op het internet in 2009, tekenden ze hem bij hun label, en in hetzelfde jaar werd zijn debuut-EP, getiteld “Bulimia”, uitgebracht.

Het nummer “Where Is Kraan”, dat op Kraantje Pappie’s album Crane stond, oogstte veel lof in het hele land. Kraantje maakte in 2013 zijn debuut op televisie als presentator van de show The Next MC en is sindsdien onafgebroken in dienst van BNN. De rapper is altijd een extreem drukke muzikant geweest, zoals blijkt uit het feit dat hij meerdere gouden en platina platen heeft verdiend voor verschillende veelgeprezen albums.

De naam Maeve Celine werd in elk land ter wereld gegeven aan het meisje dat op 10 februari de wereld betrad. Het stoorde me allerminst. “Samen waren we sterker dan we individueel waren.” Met jou zijn we compleet “, schrijft de kersverse vader bij een mooie zwart-witfoto van net na de geboorte.

Kraantje Pappie Vriendin
Kraantje Pappie Vriendin

Daarnaast spreekt hij zijn dank uit aan zijn oude vriend Sarah, iemand die hij al meer dan tien jaar kent. “Saar, je bent de meest geweldige persoon.” “Ik ben gezegend om jullie allemaal in mijn leven te hebben.”

%d bloggers like this: