Loretta Schrijver Ziek

Spread the love

Loretta Schrijver Ziek – De aflevering van ‘Coffee Time’ van vanmorgen werd gemist door Loretta Schrijver, 65, en de reden voor haar afwezigheid hield direct verband met haar gezondheidstoestand. Het is noodzakelijk om op de presentator een zogenaamde “hersteloperatie” uit te voeren.

Loretta Schrijver Ziek
Loretta Schrijver Ziek

In het jaar 2021 is bij Loretta de voorlopige diagnose darmkanker gesteld. De hersteltijd was beduidend langer dan gemiddeld omdat ze in de nasleep van haar operatie een aantal complicaties ondervond. Als direct gevolg hiervan was er meer tijd verstreken sinds Loretta’s vorige optreden in Koffietijd.

De ster van “Coffee Time” onthulde op haar Instagram-account dat ze een beperkte tijd onbereikbaar zou zijn omdat ze onverwachts eerder dan verwacht werd gebeld.

Volgens Loretta boekt ze nog steeds vooruitgang om beter te worden. Er is nog een behoorlijke hoeveelheid werk te doen voordat de wond volledig is genezen en de stoma normaal zal werken. “Ik boek vooruitgang op het gebied van mijn fysieke conditie.” Om u een voorbeeld te geven, ze heeft moeite met traplopen en ze heeft moeite meer dan 3000 stappen per dag te lopen. Al deze taken vereisen een aanzienlijke hoeveelheid tijd om te voltooien. Ze vertelt haar vriend dat de reden dat ze niet bij hem kan zijn de reden in de vorige zin is.

Volgens RTL Boulevard is Loretta Schrijver voorlopig uit de publiciteit gehaald als gevolg van een ingreep die wordt aangeduid als een “hersteloperatie” na behandeling van darmkanker.

Die drie dagen strekten zich zeer snel uit tot in totaal twee maanden. Daarna vonden er een hoop ongelukkige gebeurtenissen plaats die het voor mij onmogelijk maakten om een ​​normaal leven te leiden. Er zijn een aantal procedures geweest, waaronder operaties, evenals abcessen en longontsteking, maar ze lijkt het niet erg te vinden.

Op het moment dat je het nieuws verneemt, schakelt alles in een andere versnelling. Je ziekenhuisbed, de verpleegsters, de wonden en de tijdelijke stoma die ik heb gekregen zijn alles wat er nu nog over is. Je zult jezelf moeten trainen om dat als normaal te accepteren. Ik maak me zorgen over de uitkomst van de zaak. Ik was en ben nog steeds zenuwachtig.

Volgens het Instagram-account van Coffee Time is de 65-jarige Schrijver eerder opgeroepen dan verwacht en zal hij daardoor voorlopig niet meer als presentator op het programma te zien zijn.

Aran erkent dat het “een paar jaar” geleden is dat Loretta zich “vooral moe en lusteloos” voelde. De darmkanker van de presentator lijkt zich op dit punt in hun leven nog in een vroeg stadium te bevinden. Ze is nog aan het herstellen, maar al haar scans hebben uitgewezen dat ze gezond is. Ze beweert dat ze, als direct gevolg van haar ervaring, nu een verhoogde waardering heeft voor de kleine geneugten die in het dagelijks leven te vinden zijn.

Loretta Schrijver Ziek

In het begin kan ze niet anders dan glimlachen als ze ziet dat haar ondergoed nog steeds in zo’n goede staat in de la ligt. De verteller daarentegen heeft een groter gevoel van waardering ontwikkeld. Loretta staat voortdurend versteld van de veerkracht van de menselijke geest.

Op het Instagram-account van Koffietijd staat een bericht met de tekst: “Helaas moesten we tijdelijk afscheid nemen van Loretta.” De stoma wordt verwijderd en de komende tijd zit ze niet naast Quinty Trustfull of Pernille La Lau in de ochtendshow.

Begin dit jaar kreeg de presentatrice de diagnose darmkanker in een vroeg stadium. Hierdoor was een operatie nodig. Als gevolg van wat er is gebeurd, heeft ze nu een aanzienlijk litteken. De waarheid werd onthuld door Loretta, die zei: “Ik heb weer een longontsteking.” Daarentegen is het Antonius Ziekenhuis een uitstekende voorziening om een ​​abces te laten behandelen. Die verpleegsters zijn ongelooflijk, en wat een prachtige voorbeelden van onbaatzuchtigheid bieden ze.

De gastheer stelt dat haar leven op zijn kop is gezet als direct gevolg van de tijd die ze in de medische faciliteit doorbracht. “Naarmate de tijd verstreek, ben ik gevoeliger en emotioneler geworden.” Toen ik de mensen weer zag, greep het me helemaal.

“Alleen al het feit dat mijn ondergoed in zo’n goede staat ligt in die la maakt me blij”, zegt ze met een grijns terwijl ze haar redenering uitlegt. Ze is ook geëvolueerd tot een dankbaarder persoon als een direct gevolg van het ontvangen van de diagnose. “Ik heb ontzag voor de moed die in je huist.”

Aran had ook een gesprek met Loiza Lamers, die met hem de belangrijke mijlpaal deelde van het publiekelijk bekendmaken van haar relatie met haar partner Jelle. Ik probeer al heel lang te beslissen of ik wel of niet een gezin wil stichten, maar ik ben tot de conclusie gekomen dat hoezeer ik ook probeer om erover na te denken, het nooit zal verdwijnen.

De gastheer was compleet verrast toen ze te horen kregen dat ze ‘darmkanker’ hadden. Ik worstel al heel lang met problemen die te maken hebben met mijn vermogen om volledig adem te halen. Daarna werd vastgesteld dat Ik leed aan een heel klein geval van bloedarmoede. Vanavond sprak zij met de verslaggever van RTL Boulevard, Aran Bade, over de gebeurtenissen uit het verleden.

Begin dit jaar keerde ze terug naar het evenement, maar je zult geruime tijd geen glimp van haar kunnen opvangen. Op het sociale media-account van Koffietijd is het volgende te zien: “Helaas is het voor ons tijd om tijdelijk afscheid te nemen van Loretta.”

“Ze werd veel eerder op de hoogte gebracht van haar revalidatie-operatie dan iemand had verwacht.” We duimen natuurlijk voor het best mogelijke resultaat en kijken uit naar haar veilige terugkeer. Even opzij, zou je haar een hart onder de riem willen steken?

Nu zeiden ze: “Er is een heel klein object, een dat zo klein is dat we het niet eens kunnen zien, en het moet worden verwijderd.” In slechts drie dagen ben je terug waar je thuishoort. ” Aan de andere kant was Loretta’s lichaam van een andere mening …

Loretta Schrijver Ziek
Loretta Schrijver Ziek

Nadat ze vorig jaar in een vroeg stadium de diagnose darmkanker had gekregen, besloot Loretta haar dikke darm operatief te laten verwijderen. Aanvankelijk dacht men dat de presentator maar een paar dagen in het ziekenhuis zou hoeven door te brengen, maar complicaties dwongen hem daar bijna zes weken te blijven.

%d bloggers like this: