Spread the love

Mark Isitt Familj:- Grand Designs Sweden”-programledaren Mark Isitt är en välkänd arkitekt. Helt distinkta hemkonstruktioner visas i programmet, och tittarna kan följa Mark i två år när han följde dem. Alla villorna delar samma mål: att omdefiniera vad ett hus kan vara. Mark Isitt har tidigare sagt att de individer som bor här alla är visionärer som riskerar allt för att förverkliga sina ambitioner.

Mark Isitt Familj
Mark Isitt Familj

Det svåra arkitektoniska utseendet jag använde på dessa platser var samma som jag använde på alla andra. Trots att de flesta av mina motståndare är vita och medelklassiga som jag, överdriver de detta genom att hävda att livet i förorten verkligen är väldigt trevligt. Mark Isitt är inte intresserad av att vara blygsam.

Mark Isitt Familj
Mark Isitt Familj

För honom är det dags att börja ta tag i stadsbyggnadsproblem på allvar eftersom arkitekturen i miljonprogramsområdena förolämpar medborgarna. Frågade en kurdisk man i Hammarkullen förklarade han vad som pågick. Dela betonglängder, bygg småhus emellan, skapa en gräsyta mellan bostäderna och rita en väg för bilar att åka på. Invånarna måste vara en del av denna process. Livet på dessa platser kan göras mer acceptabelt på olika sätt.

Mark Isitt Familj

Mark Isitt Familj

  • Stine, 49, är Mark Isitts fru och de bor nu i Stockholm. Buster och Scott föddes som ett resultat av deras förening. Kanske finns det bekanta ansikten bland publiken.
  • Det är inte alls ovanligt! På ett torg i Köpenhamn som heter Hauser plass, ovanför en legendarisk smörrebrödsrestaurang, bor jag i 1831 lägenhet.
  • Min fru och jag delar ett litet sovrum, ett litet badrum och en lång, smal korridor som leder till köket i vår lilla lägenhet.
  • Det finns fem rum i lägenheten, varav tre har loungedörrar. Det är mycket fönster och paneler på väggarna.
  • Trots att det ligger i Köpenhamns “Inner Village”, som liknar Stockholms “Gamla Stan”, är det en ganska enkel lägenhet.
  • Lägenheten har överträffat våra förväntningar.

Han och hans familj flyttade från Stockholm till Köpenhamn för cirka ett och ett halvt år sedan, där de nu bor i en 1800-talslägenhet laddad med lyxig inredning. Varje enskilt föremål i huset har en berättelse att berätta, förklarar han. Buster Isitt är den äldsta av Mark och Stines två barn. Den 1 september 2000 var dagen han föddes.

Mark Isitt Familj
Mark Isitt Familj

Han har varit på tv tidigare, så det är inte förvånande att du kommer ihåg Buster. En säsong av Hotel Gyllene Knorren, som inkluderade honom i julkalendern 2010, sändes på tv samma år. Men vänta, det finns mer! Buster har bland annat varit involverad i Piratskattens hemlighet från 2014 och uppföljaren till Hotell gyllene knorren.

By Nancy

%d bloggers like this: