Marlon Brando Kinderen

Spread the love

Marlon Brando Kinderen – Marlon Brando Jr., een acteur die zowel in film als op het podium heeft gewerkt, zowel “A Streetcar Named Desire” als “On the Waterfront”, waarin Marlon Brando een van de meest invloedrijke method-artiesten van de jaren vijftig portretteerde, werden geregisseerd door Elia Kazan.

Marlon Brando Kinderen
Marlon Brando Kinderen

De oorspronkelijke taal van augustus 2002, die op 18 juni 2004 enigszins werd herzien, maakt heel duidelijk dat een geadopteerde dochter en de zoon van een overleden biologische dochter niet in aanmerking komen om erfgenaam te zijn. Op 1 juli overleed Brando op 80-jarige leeftijd.

De dood heeft plaatsgevonden van Christian Brando, de oudste zoon van Marlon Brando. Het was twee weken geleden dat hij met een longontsteking naar een ziekenhuis in Los Angeles was gestuurd toen hij zaterdag op 49-jarige leeftijd overleed.

Ondanks het feit dat hij tijdens zijn carrière een paar kleine rollen in films had, wordt Brando vooral herinnerd vanwege de vele keren dat hij werd gearresteerd en de rechtszittingen die hij maakte. In de jaren negentig werd hij schuldig bevonden aan het vermoorden van de minnaar van zijn zus en kreeg hij een gevangenisstraf van vijf jaar voor de misdaad.

Zodra Marlon Brando zag dat hij niets anders voor zijn carrière kon doen, trok hij zich terug en verscheen slechts af en toe in bijrollen in low-budgetfilms als een laffe koning (of als Orson Welles, als je dat liever hebt). Dat gezegd hebbende, is er een mogelijkheid dat het iets anders is.

Christopher Columbus: The Discovery Het was een film geregisseerd door John Glen en uitgebracht in 1992. Glen speelde in de film als Columbus, maar werd overschaduwd door Ridley Scott’s “1492: The Conquest of Paradise.” In deze film speelt Brando een rol die niet te verwarren is met die van Christopher Columbus; hij is eerder het hoofd van de Spaanse inquisitie. “Niemand anticipeert op de inquisitie!” is een beroemde regel uit de Monty Python-komedieserie, en iedereen die het ooit heeft gehoord, zal je dat vertellen.

Ondanks dat een rechter de documenten heeft gevalideerd, is Miko Brando, de zoon van Brando, van mening dat het vervalsingen zijn. Miko Brando is 58 jaar oud. Miko was Michael Jackson’s assistent en zijn lijfwacht voor een aanzienlijk deel van hun werkrelatie. Volgens de recent gepubliceerde verklaringen beweert de zoon van Michael Jackson: “Ik was ongeveer 27 jaar bevriend met Michael Jackson en mijn vader koesterde hem.” Het is volkomen verkeerd dat u de opmerkingen van mijn vader gebruikt om te concluderen dat Michael iemand anders schade heeft berokkend.

Volgens Miko Brando’s verdere uitleg: “Dit is slechts een goedkope publiciteitsgimmick om een ​​gesponsorde podcast te promoten.” Mijn grootvader zou Michaels vriend niet zijn geweest als hij had geloofd dat laatstgenoemde in staat was om jongeren lichamelijk of emotioneel letsel toe te brengen. Bovendien zou hij in geen enkel geschrift dat hij produceerde denigrerende uitspraken doen over Michael.

In de jaren vijftig hadden de opkomst van rockmuziek en de daarmee gepaard gaande jeugdcultuur een impact op film. Deze invloed was vooral sterk in het westerse genre. De uitdagende karakters die Marlon Brando speelde in “The Wild One” en James Dean speelde in “Rebel Without a Cause” zijn bijzonder opmerkelijk. Toen Brando een jonge man was, studeerde hij acteren met Stella Adler, een uitgesproken criticus van de “Methode” zoals onderwezen door Lee Strasberg, evenals Maria Ley (1898-1999), een voormalige leerling van Max Reinhardt en de weduwe van Erwin piscator. Maria Ley was ook een oud-leerling van Max Reinhardt.

Marlon Brando Kinderen

Daarna begon het op een snelle en steile manier te verslechteren. Brando weigerde de hoofdrol in Lawrence of Arabia omdat hij liever speelde in de aanstaande verfilming van Mutiny on the Bounty dan in Lawrence of Arabia (1962). Er was echter een beperkte hoeveelheid tijd beschikbaar voor de productie van deze film. Na het ontslag van Carol Reed uit haar functie als regisseur, heeft Lewis Milestone de rol op zich genomen.

Het was onmogelijk om met Brando op de set te werken omdat hij de regisseur negeerde, erop stond het scenario te wijzigen en zelf de regie op zich nam. De productie ervan zou ongeveer $ 20 miljoen bedragen, en Marlon Brando’s recordbrekende salaris zou $ 1,2 miljoen bedragen (Elizabeth Taylor was de eerste actrice die vlak daarvoor het miljoen brak voor haar rol in Cleopatra).

Ondanks het feit dat Mutiny on the Bounty een van de meest winstgevende films van het jaar was, werd de film gezien als een mislukking vanwege de enorme hoeveelheid geld die aan de productie ervan werd besteed. Vanwege zijn reputatie als ‘kassagif’ kon Marlon Brando de rest van het decennium niet spelen in films die succesvol waren aan de kassa.

Hoewel Michael Jackson in 2009 op vroegtijdige leeftijd overleed, wordt er nog steeds gedebatteerd over het al dan niet beschadigen van kinderen. Inmiddels zijn er een aantal documentaires en publicaties die aan dit onderwerp zijn gewijd. Daarnaast is er een podcast waarop u zich kunt abonneren, genaamd Telefoonverhalen:

Brandon Ogborn, die meewerkte aan “The Trials” van Michael Jackson,” onderzoekt deze zaak momenteel als onderdeel van zijn onderzoek. Laatstgenoemde gaf aan dat hij pas een week geleden kritische documenten naar hem had gestuurd. De verklaring werd ondertekend door Marlon Brando, die vooral bekend is vanwege zijn rol als Don Corleone in de film The Godfather Het gerucht ging dat hij zich in 1994 uitsprak tegen Jackson.

In een Broadway-productie maakt Brando zijn debuut in de rol van Nels in het toneelstuk I Remember Mama. Daarna speelde hij in een aantal andere toneelstukken op die locatie, waaronder Paul Muni’s A Flag is Born, Candida en Truckline Café. Als resultaat van zijn optreden in Truckline Café werd hij door critici geprezen als een van de meest veelbelovende acteurs op Broadway.

De rol van Stanley Kowalski, die hij speelde in A Streetcar Named Desire van Tennessee Williams, wordt algemeen beschouwd als zijn doorbraak. Onder de leiding van Kazan was Brando’s optreden zo natuurlijk en ongedwongen als het maar kon zijn, maar het bevatte ook een onderstroom van passie en seksualiteit die nog nooit eerder was gezien. Het was een bepalend moment in de geschiedenis van method-acting. Vanwege de lange rit naar Los Angeles sloeg Brando eerst het aanbod om in Hollywood te werken af.

Marlon Brando weigerde aanvankelijk de hoofdrol in “On the Waterfront”, zodat hij niet zou hoeven samenwerken met Elia Kazan. Het feit dat hij elke dag om vier uur naar zijn therapeut ging, hielp de producer, Sam Spiegel, hem te overtuigen om verder te gaan met het project.

Petra Brando-Corbal is de dochter die in het gezin werd geadopteerd. Dit alles komt voort uit de band die de acteur heeft met Caroline Barrett, die werkt als zijn persoonlijke assistent. Ze was nog steeds verwikkeld in een strijd om het geld tot een paar weken voordat hij stierf. Kind van de onterfden is de naam die is gegeven aan de kleinzoon van Cheyenne Brando, die werd geboren na de dood van Cheyenne Brando door zelfmoord in 1995.

Marlon Brando Kinderen
Marlon Brando Kinderen

De rollen van Vito Corleone uit “The Godfather” en kolonel Kurtz uit “Apocalypse Now” zijn twee van zijn meest iconische uitvoeringen. Acteurs als Paul Newman, Elvis Presley, James Dean, Robert De Niro en Rutger Hauer, samen met een groot aantal anderen, werden beïnvloed door Marlon Brando’s manier van optreden. Naast zijn vele andere prestaties was Brando een fervent voorstander van inheemse Amerikaanse burgerlijke vrijheden.

%d bloggers like this: