Spread the love

Morgan Alling Familj:- Morgan Alling har alltid drömt om att kunna bygga sitt eget hem. Han och hans fru Anna-Maria jobbar nu med att bygga ett barnparadis på en natursträcka nära Nacka. De väsentliga fraserna för det framtida huset där familjen med fyra barn kommer att bo är “lekfulla”, “varma” respektive “välkomnande”. Anna-Maria Dahl, Morgan Allings fru, har fått diagnosen en hjärntumör. I ett känslosamt meddelande som lagts ut på sociala medier diskuterar skådespelaren nu den svåra tiden han haft efter ingreppet.

Morgan Alling Familj
Morgan Alling Familj

Allt detta är bara för att Morgan fyller år idag! Du kanske är bekant med honom som skådespelare, utbildare och uppfinnare. “Han som spenderar mycket tid på att snubbla och fisa”, kommenterar hon som svar på fotografier av Morgan och barnen och fortsätter sedan:

Morgan Alling Familj
Morgan Alling Familj

Vem är det som så oförskämt har tagit över min mans konto…

Den rödhåriga personen/pappan som alltid, alltid har en arm över till ett av våra fyra barn, inklusive mig själv, är den jag känner honom som. Ibland händer alla dessa saker i samma ögonblick. Denna bok och röra från bränd Falukorv och otaliga luskursbehandlingar tar mig tusen av det bästa jag vet att dela med mig av! Jag önskar dig det allra bästa på din speciella dag!”

5 veckor senare, tillägger han, “fick vi den underbara nyheten att vår tumör hade identifierats som av den vänligaste formen, som anses vara godartad.” Morgan och Anna-Maria fick prata om vad familjen skulle behöva i sitt nya hus direkt.

De ville ha ett stort badrum för barnen och “alla hundratusentals handdukar”, sovrum grupperade på övervåningen och förvaringsutrymme för alla overaller, handskar, kepsar och skidor, för att nämna några exempel på vad de önskade. Tyngdpunkten låg på funktion snarare än lyx, men framför allt ville man skapa en öppen och inbjudande miljö där gränserna mellan interiör och utsida suddas ut.

– Vi vill att du ska kunna sitta inne och ha känslan av att du virtuellt befinner dig utomhus. Vi ville till exempel ha en uteplats som tittade direkt in i trädgården och där vi kunde lämna dörrarna öppna..

– Huset är platsen där vi tillbringar större delen av vår tid. När jag var yngre var huset bara en plats där jag kunde sova; nu är det en plats där våra barn kan växa upp och ta ansvar för sitt eget öde. Diagnosen hjärntumör offentliggjordes den 1 oktober i år för skådespelaren Morgan Billings, 52, och hans fru Anna-Maria Dahl, 41. Den togs ner en vecka senare, enligt Allings första inlägg på sociala medier.

Morgan Alling Familj
Morgan Alling Familj

Ingreppet gick bra, men tumören visade sig vara svår att diagnostisera. Läkarna kunde inte avgöra vilken variation det var. Det faktum att hon har cancer måste förstås för att kunna fortsätta med den typ av terapi hon skulle få.

Alling hävdar att proverna som tagits från hans fru transporterades till Tyskland för testning och analys. Trots att ingreppet hade gått bra, karakteriserar han väntetiden för resultatet som “hemskt”. Efter 5 veckor fick vi det utmärkta beskedet att tumören bedömdes vara av den mildaste sorten som anses godartad.

Anna-Maria Dahl har även delat med sig av information om ingreppet på parets gemensamma Instagramkonto. “Proceduren var framgångsrik och jag behöver inga andra behandlingar.” “Jag kommer att fortsätta följas upp med regelbunden basis.”

By Nancy

%d bloggers like this: