Nadya Sewradj Zwanger

Spread the love

Nadya Sewradj Zwanger – De nieuwe ochtendpresentatrice van Hart van Nederland, Marijke Ketel, heeft de teugels van de show overgenomen. Samen met Wolter Klok en Nadya Sewradj vervolledigt ze de selectie van het in-house presentatieteam. Hierover zal SBS vrijdag rapporteren.

Nadya Sewradj Zwanger
Nadya Sewradj Zwanger

Grol heeft een afkeer van de term ‘nieuwslezer’. Met de hulp van je collega’s lever je nieuwsverhalen in de vorm van boeiende verhalen die je publiek boeien.

De vraag: “Wat is het volgende boek dat je gaat lezen?” maakt me gek. Veel luisteraars zullen het oppikken dat je nummer is gebaseerd op de woorden van iemand anders. Presentatoren zijn dus zelf verantwoordelijk voor het schrijven van hun presentatiemateriaal en het samenwerken met de hoofdredacteur.

De zwangerschapsgymgroep van 12 vrouwen van de Zwangere Zaak (Julianaweg 418, Hoograven) rapporteerde een geboortecijfer voor alle jongens. Houd er rekening mee dat er in deze situatie geen vrouwen zijn. Wat een statistisch “wonder!”

De presentatie wordt in de loop van het weekend verzorgd door Wolter Klok en Nadya Sewradj. De presentatoren van Hart van Nederland, Klok en Sewradj, zijn nu al te herkennen.

“In plaats van alleen een nieuwsprogramma op tv te zijn, willen we een platform zijn waar je ‘s ochtends uit bed komt. Marc Veeningen, hoofdredacteur, zegt dat hij mensen aan het begin van de dag actueel nieuws wil geven Momenteel zenden we alleen herhalingen uit van de nachten in de ochtend.

Zoals de hoofdredacteur van Hart van Nederland uitlegt: “We brengen ‘s avonds veel verslag uit, maar ‘s ochtends willen we het hebben over het korte en snelle nieuws.” Voornamelijk lokaal nieuws en weer van Shownieuws en Weer.nl.

Nadya Sewradj Zwanger

Nederland wordt ook beïnvloed door een klein beetje internationaal nieuws. Hierdoor kan iedereen zijn dag beginnen en precies weten wat er hier gebeurt. “

Elke dag van de week, ook in het weekend, wordt het ochtendnieuws gebracht. Deze shows zijn doordeweeks te zien van 6.30 tot 10.00 uur (PST). zaterdag, 7u tot 10u; Zondag, 7u tot 9u.

Eerder dit jaar deed Jeanette Godtschalk, de eigenaar van een bedrijf dat gespecialiseerd is in plezierige en actieve training en therapie voor zwangere vrouwen, kinderen en jonge ouders, een aankondiging:

Zijn er voor het eerst in de geschiedenis van De Zwangere Zaak alleen jongens bevallen in een groep zwangere vrouwen? Het was niet ongewoon dat een groep van 11 meisjes en één jongen tegelijkertijd werd geboren.

Geen twee sets van 12 kinderen zijn echter ooit van hetzelfde geslacht! Op dinsdag 12 april is er een babyshower voor alle jongens van 10.30 tot 12.00 uur. bij De Zwangere Zaak. En we zouden het heel leuk vinden als je erbij zou zijn! “

Elke uitzendingsdag arriveert Grol rond 3.30 uur in de studio. De presentator en journalist kiezen vervolgens de thema’s voor de journaaluitzending, beginnend om 6.30 uur met hulp van het Hart van Nederland team. Het begint met binnenlands nieuws, gevolgd door een minuut buitenlandse, programma- en weerberichten.

Doordat Mart Grol werd aangenomen als vaste nieuwslezer van de ochtendshow, ontstond er een vacature in het team. Wanneer Hart van Nederland niet beschikbaar is, blijft hij als stand-in optreden.

Nadya Sewradj Zwanger

Marijke (25), geboren in Assen, Nederland, begon haar carrière als journalist bij WNL en RTL Late Night. Daarna was ze hoofdredacteur van Shownieuws en Hart van Nederland.

%d bloggers like this: