Rene Watzema Relatie

Spread the love

Rene Watzema Relatie Ex on the Beach is een programma in de trant van Temptation Island waarin een groep jonge, beïnvloedbare mensen in de positie wordt gebracht elkaar te moeten verleiden. Tijdens de recensie schokte René Watzema, de presentator van de show, het publiek in de studio met een bijzonder wrede grap.

Rene Watzema Relatie
Rene Watzema Relatie

Op 5 maart 2018 verscheen hij als gast op BNN Club Hub en sprak hij met een jong publiek terwijl hij samenwerkte met DJ Jerreau Vandal en andere individuen.

Mijn natuurlijke instinct is altijd gericht geweest op optreden, ook al was ik nooit van plan om naar de theaterschool te gaan toen ik jonger was. Een van mijn leukste tijden in het verleden is het imiteren van andere mensen en het uithalen van grapjes met hen. Ik heb gevochten in de tv-show Playback Je Gek! en kwam als overwinnaar uit de strijd. De tegenovergestelde richting werd genomen door de bal. Een paar jaar geleden zag de software Dubsmash veel succes in de markt.

Op 30 april 2019 trok Watzema ongewenste aandacht naar zich toe naar aanleiding van een online video waarin hij spot met een Aziatische vrouw. Deze video is op YouTube geplaatst. Een paar dagen later betuigde Watzema zijn spijt over zijn gedrag en nam hij ontslag uit zijn functie bij het bedrijf. Een stormloop aan blogs en nieuwsberichten ontstond als gevolg van het vermeende ‘racisme’ dat gericht was op Aziaten in Nederland.

Niemand anders op de show, inclusief René’s co-hosts en de andere persoon die meedeed aan Ex on the Beach, weet dat dit werd geoefend. Er is niets dat kan worden gedaan om orde te scheppen in de chaotische situatie.

Op een gegeven moment valt Sander René aan door een glazen karaf naar zijn hoofd te gooien. De karaf breekt in duizenden stukken als hij wordt omgestoten. Daarna gaat Sander weg van René, die nu op de grond ligt met zijn handen voor zijn oren. René lijkt in nood.

Je kunt jezelf op video opnemen met behulp van Dubsmash, waarbij je een bekende toespraak of lied reciteert of zingt. Ik werkte toen als bartender bij Brasserie van Dam. Nicolette van Dam, destijds eigenaar van het restaurant, plaatste uiteindelijk een compilatievideo van mij op haar sociale media, en daarna ging het vrij snel.

Voorbeelden van mijn werk zijn zowel de straatinterviews die ik voer als de uitdagingen waar ik voor sta die me dwingen om naar het scherpe einde te zoeken. Mijn diensten kunnen ook door bedrijven worden gebruikt voor het ontwikkelen en produceren van branded content onder het merk RUMAG.

Rene Watzema Relatie
Rene Watzema Relatie

Om u hiervan een voorbeeld te geven, werken we nu samen met een online bedrijf bekend als Easytoys om het seksuele speelgoed dat zij aan jongeren verkopen te promoten. Ik ging de buurt rond om mensen te vragen wat voor speelgoed ze op hun nachtkastjes hebben staan. Daarna zullen een groot aantal mensen video’s zoals deze kunnen bekijken.

René doet alsof hij ruzie krijgt met Sander, een van de spelers, terwijl ze Ex on the Beach filmen. Hij vraagt. Het lijkt erop dat je de tafel omgooit en andere activiteiten ontplooit in de previews, als ik me niet vergis. Toen je voor het eerst tatoeages kreeg, ging iedereen ervan uit dat jij degene was die ze kreeg.

Als Sander eindelijk reageert, is Sander dolgelukkig. Volgens een populair spreekwoord zijn arrogantie en autoriteit niet synoniem aan elkaar. Je bent, naar mijn mening, ver boven je plicht uitgekomen. Je komt iets te opdringerig over, vindt René. schuurmachine:

Dit zijn de woorden die hij zegt. Je gooide de tafel, nietwaar? Dat moet ergens voor tellen, nietwaar? Om je de waarheid te zeggen, Gap, ik zag je een tafel gooien. ” antwoordde René. Er zijn geen aanwijzingen dat Fawry Not Sawry en de andere deelnemer aan Ex on the Beach die in de studio was, dit voor de uitvoering hebben geoefend. Maar geen van hun pogingen om de situatie te de-escaleren bleek effectief te zijn. uiteindelijk.

Op 14 december 2018 maakt Watzema zijn debuut als presentator van de AD Morning Show, waarin hij voorbijgangers interviewt en becommentarieert. In een persverklaring van 2 september 2019 zei Watzema dat hij het op 26 oktober 2019 zal opnemen tegen Dave Roelvink en dat hij aan de verliezende kant zal uitkomen.

Behalve in de film Schermtijd is Watzema ook in een aantal andere films op het grote scherm te zien geweest. Volgens René Watzema, de CEO van RUMAG, zijn dit enkele van de meest aantrekkelijke vrouwen ter wereld.

Wanneer hij hardop wordt uitgesproken, wordt de naam van René Watzema meestal RUMAG genoemd. Het RUMAG-gezicht is ook wekelijks te zien in voorstellingen als “RUMAG Theater”, naast “Temptation Thursdays” en “De Roddelloog”.

Als je het tot hier hebt gehad met je ex, is het tijd om in plaats daarvan aan fastfood te gaan denken. Onze live theatershow, die wordt gepresenteerd door niemand minder dan onze eigen René Watzema, zal zeker alle humoristische en verontrustende ideeën die door je hoofd spookten verdrijven. Maar hoe zijn zijn emoties? We hebben René tien vragen gesteld in een poging een beter begrip te krijgen van wiehij is door hem beter te leren kennen.

Sander, een van de deelnemers aan ‘Ex on the Beach’, loopt de studio binnen en doet alsof hij in een ruzie zit met René, die ook doet alsof hij in een ruzie zit met Sander. Je wordt door hem ondervraagd over wie naar zijn mening het meest agressief is. Hij gelooft dat u dat bent. Als ik die previews ooit in het verleden heb gezien, doet het feit dat je de tafel gooide en andere items me denken dat jij het bent. Naast het feit dat je bent getransformeerd in een hooghartige man die bedekt is met tatoeages, is dit een grote zorg.

Rene Watzema Relatie
Rene Watzema Relatie

Het antwoord dat Sander geeft is behoorlijk krachtig. Er is een onderscheid te maken tussen agressiviteit en arrogantie. ‘Ik denk dat je te agressief bent,’ zei René tegen de spreker. SANDER: “Weet je zeker dat je door wilt gaan?” Wat volgt? Ga je me uitlachen als ik live wordt uitgezonden? René reageert op de beschuldigingen van Gap dat hij een tafel heeft gegooid door te zeggen: “Nou, ik was er getuige van.”

%d bloggers like this: