Rob Dekay Vriendin

Spread the love

Rob Dekay Vriendin – Rob Dekay, een alleenstaande man en 34 jaar oud, schept plezier in het leven als vrijgezel. In het meest recente nummer van het weekblad ‘VIVA’ wordt hij geciteerd dat hij nog niet zeker weet of hij het vrijgezellenleven wil opgeven.

Rob Dekay Vriendin
Rob Dekay Vriendin

De muzikant is ver in zijn derde decennium en hij begint het idee te koesteren om te trouwen en kinderen te krijgen. Hoewel ik altijd de wens heb gehad om een ​​gezin te stichten, denk ik niet dat ik er echt een heb. De man zegt: “Ik moet veel tijd alleen doorbrengen, want ik ben nogal onzeker over mijn uiterlijk.” (…) Het is mogelijk dat ik een beetje egocentrisch ben, maar ik denk niet dat dat het geval is.

Als direct gevolg van zijn deelname aan de online serie met de titel “Wie Is De Mol? Rob Dekay’s relatie leed als een direct gevolg van de razendsnelle populariteit die hij ervoer. “Mijn leven is enorm veranderd, op alle gebieden”, zegt hij. in een interview met RTL Boulevard.

De hoofdzanger van Linda zingt: “Ze is en zal altijd heel belangrijk voor me zijn.” “Daar draait mijn maag van om.” Als het had gewerkt, dan hadden zowel zij als ik er iets van meegekregen. Het werd me duidelijk dat ik niet geschikt ben voor de rol van een typische partner.

Dekay stelt dat hij vanwege zijn werk als muzikant veel tijd nodig heeft om alleen te zijn. Als een van jullie een fulltime baan heeft, gaat het niet lukken. Zelfs als er geen garantie is dat een alleenstaande vrouw de enige partner zal zijn die ik voor de rest van mijn leven heb, acht ik dat scenario niet bijzonder aannemelijk.

Door zijn rol als de Mol in “Wie is de Mol?” is Dekay bekend geworden bij de hele bevolking. Het concept van monogamie bij mensen is de afgelopen jaren bekritiseerd vanwege de vraag of mensen eigenlijk meer monogaam zijn dan andere dieren.

Het is ook mogelijk dat het hebben van een open relatie een manier is om je emoties aan de andere persoon te communiceren. Dat is onjuist; dat is geen onmogelijkheid. Wie weet, misschien lukt het me ooit om het voor elkaar te krijgen. Ik ben me er echter volledig van bewust dat dit helemaal geen gemakkelijke taak voor mij zal zijn om te voltooien.

Omdat Dekay de ervaring van daten ziet als een sollicitatiegesprek voor een romantisch partnerschap, is hij op dit moment niet actief op zoek naar een romantisch partnerschap.

Rob Dekay Vriendin

Zowel zij als ik konden zien dat de strategie succesvol was geweest. Het lijkt erop dat ik niet geschikt ben voor een conventioneel romantisch partnerschap. Als gevolg van de daaropvolgende relatie die daardoor ontstond, besloot ik dat “nee, dit is niets voor mij”.

Dit is iets wat ik nooit meer zal doen. sinds ik contact had opgenomen met een oude kennis van mij, heb ik erover nagedacht en kwam tot de conclusie dat als er maar één vrouw was met wie ik deze taak met succes zou kunnen doen, het bij haar zou zijn. Helaas is het antwoord nee.

Tijd met haar doorbrengen en af ​​en toe films met haar kijken, samen genieten van een heerlijke maaltijd en een gezellige avond, zou voor mij een absoluut genot zijn. Het lijkt me ook leuk om een ​​gezellige avond met haar te delen. Ik wil het echter absoluut duidelijk maken”, zei de spreker.

Als je verliefd wordt, Rob, bepaal je niet meer wat er in je leven gebeurt. Je geest neemt het over en zegt tegen je: “Rob, je hebt niet langer de leiding over deze situatie; vraag haar mee uit en ga ervoor.” Je hebt geen keuze. “Het is mogelijk dat mijn angsten me ervan weerhouden ooit een toegewijde relatie te hebben, zelfs als het iets is dat ik altijd al heb gewild.

De artiest deelde hun gevoelens en verklaarde: “Ik vind het erg moeilijk om verantwoordelijk te zijn voor het geluk van andere mensen.” Rob Dekay is momenteel gelukkig met zijn leven, dat hij omschrijft als “werken en nieuwe mensen ontmoeten”. Rob Dekay beëindigde een jaar geleden zijn relatie met zijn partner. Vier jaar lang hadden ze een eenvoudige en bevredigende romantische band.

Ze hadden hun eerste dates toen ze nog in hun vroege tienerjaren waren. Nadat de twee een partnerschap hadden gehad en eerder op twee aparte dates waren gegaan, besloten ze te proberen hun relatie opnieuw op te starten. Rob Dekay ontdekte dat het een uitdaging was om zo’n samenwerking in stand te houden.

Ze gingen hun eigen weg als vrienden. De kunstenaar maakte deze opmerkingen begin deze maand aan Linda en verklaarde dat “ze belangrijk voor me is en blijft”. Het lijkt erop dat een conventioneel partnerschap niet iets is waar ik in geïnteresseerd zou zijn.

Na het uiteenvallen van mijn vorige relatie, realiseerde ik me dat dit niet de juiste keuze voor mij was. Geef het me alsjeblieft niet verder. Toen ik per ongeluk mijn ex-vriendin tegenkwam, is deze ene dame de enige in haar soort met wie ik zou kunnen opschieten, en zij is de enige. Helaas is dat helemaal niet het geval.

Zijn onbehagen wordt verergerd door zijn snelle leven en carrière, die hem beide nodig hebben om in gesprek te gaan met een breed scala aan individuen. ls en leidt een hectische levensstijl, net als zijn gebruikelijke, langdurige romantische partnerschap. Als het gaat om interpersoonlijke verbindingen, is zijn leidende principe om meer waarheidsgetrouw te zijn.

De zanger wordt als volgt geciteerd: “Ik heb berichten gekregen, dat zal gebeuren.” ‘Ik ben dankbaar.’ Voor zover ik weet, is dat slechts een verwachte stap in het proces.

Als het op Rob aankomt, heeft hij het vermogen om dingen van zowel binnen als buiten de doos te zien. “Ik ben niet de enige die er zo over denkt”, vervolgt hij. “Dit standpunt wordt gedeeld door anderen.” Ze gaan daten, trouwen uiteindelijk en beginnen een gezin, maar gedurende deze tijd bedriegen ze elkaar. Ik heb geen zin om iemand lijden te bezorgen, en je kunt er zeker van zijn dat dat niet zal gebeuren.

Rob Dekay Vriendin
Rob Dekay Vriendin

Ik vind het moeilijk om de verantwoordelijkheid te aanvaarden die gepaard gaat met verantwoordelijk worden gehouden voor de vreugde van andere mensen. De zangeres merkte het volgende op: “Ook zijn er momenten waarop ik het gevoel heb dat het onmogelijk is om een ​​band met mezelf te ontwikkelen, laat staan ​​met een ander.”

%d bloggers like this: