Robert Gesink Vriendin

Spread the love

Robert Gesink Vriendin – Daisy Leemreize is de naam van de vrouw die Robert Gesink op dit moment ziet. De afgelopen jaren heeft het stel samen veel meegemaakt, met Roberts verwondingen en Daisy’s zware bevalling van hun kind. Ze moesten het opnemen tegen een extreem moeilijke concurrentie, maar ze wonnen uiteindelijk.

Robert Gesink Vriendin
Robert Gesink Vriendin

“Jij noch ik hadden het gemakkelijk”, vervolgt Zeeman. Na elf jaar zij aan zij te hebben gewerkt, hebben Robert en ik een relatie ontwikkeld die lijkt op die van oude vrienden. Ik ken zijn topgeheime methode om tot optimale prestaties te komen goed.

Daarom spraken Zeeman en de directeur van het eerste elftal, Grischa Niermann, erover om Gesink de leiderstrui te geven als het eerste elftal woensdag in Utrecht arriveert om aan de Vuelta a Espaa te beginnen.

Om echter een sterk en goed afgerond team voor de tour samen te stellen, moesten we een hogere prioriteit geven aan andere renners. We hadden geen immorele bedoelingen toen we deze activiteit uitvoerden. Om lid te worden van deze ploeg, moet je een flink aantal belangrijke obstakels overwinnen. Als je in de sport aan de top van je spel wilt staan, moet je harde beslissingen kunnen nemen.

Gesink, die pas 25 jaar oud is en bekend staat onder de bijnaam “De Condor van Varsseveld”, straalde voorafgaand aan het begin van de gebeurtenissen van gisteren. De Rabobank-renner vervolgde: “Er is geen betere stimulans voor deze toer.” De zwangerschap van zijn verloofde, die nu drie maanden verder is, is tot nu toe vlekkeloos verlopen.

Donderdagochtend twitterde de Aaltenaar die eerder Varsseveld had gebeld hierover. Gesink omschrijft Anne als een ‘lieve meid’. [Opmerking: ze is een meter en 7,5 inch lang en weegt 7500 pond.

Toen Daisy in 2014 ontdekte dat ze voor de tweede keer zwanger was, ging het niet volgens plan. Toen het tussen Gesink en zijn verloofde lastig begon te worden, was hij bezig met de voorbereiding op de Vuelta a Espaa. Voordat Daisy een operatie onderging, vertrouwde ze de paranormaal begaafde Helden toe dat de toestand van haar darmen ‘in de war was’. Het is drie jaar geleden dat dit gebeurde.

Gesink staat nu op de 24e plaats, twaalf seconden achter Hushovd in het algemeen klassement. In de Tour de France van vorig jaar eindigde de wielrenner op de zesde plaats. Hij won dit jaar al in de jeugdafdelingen van de Tirreno-Adriatico en de Ronde van Oman.

Een belangrijke bijdrage aan het huidige succes van het Nederlandse wielrennen en, bij uitbreiding, van Jumbo-Visma, is de voortdurende sponsoring van wielrennen door de bank op alle niveaus en gedurende ten minste de afgelopen 16 jaar.

Robert Gesink Vriendin

En ik was me aan het voorbereiden! Na slechts een paar dagen begon de wond te bloeden en kreeg ik een uiterst onaangename episode van overgeven. Nogmaals, mijn darmen waren verwrongen en als gevolg daarvan moest ik een volledige opening in mijn buik laten maken. De zwelling die ontstond als gevolg van de zwangerschap maakte de wond veel erger.

Het feit dat een team dat de Rabobank als “van hen” beschouwt, momenteel de internationale wielersport domineert en opnieuw een enorme triomf behaalt zo dicht bij hun eigen hoofdkantoor, kan de Rabobank verontwaardigd maken. De medewerkers van de co√∂peratieve bank die deelnamen aan het fietsproject zijn er echter erg trots op dat ze met hun bijdragen de basis hebben gelegd voor toekomstige prestaties.

Het gerucht gaat dat hij het eerste teamlid was dat de witte krijtstreep overschreed in de Jaarbeurshallen in Utrecht toen duidelijk werd dat het team zou winnen. En zo verliep het evenement in zijn geheel.

Uit de eindresultaten bleek dat het achtkoppige team bestaande uit Rogli, Dennis, Affini, Harper, Kuss, Teunissen en Gesink de meest evenwichtige en succesvolle van de groepen was. Het is nog een ander stuk gegevens dat erop wijst dat Jumbo-huidige Visma de leider van het peloton is. Ze gingen vooruit met behulp van enorme motoren zoals Rogli, Affini en hoogstwaarschijnlijk ook Dennis.

Ze stelde eerst een persoonlijke vriend van haar voor dat hij de Vuelta zou afmaken. De renner ging terug naar Nederland toen het veel erger werd nadat ze daar al waren aangekomen. En dit ondanks het feit dat er nog maar een paar races te gaan zijn en hij nu op de zesde plaats staat.

Gisteren was de dag dat onze mooie dochter Anne bij ons gezin kwam, en we konden er niet blijer mee zijn. Ze weegt 3750 gram en is 54 cm hoog, wat haar een prachtige vrouw maakt. Donderdagochtend, even na 9.30 uur, plaatste Gesink een bericht op Twitter waarin stond: “Alles is vlekkeloos verlopen!”

Ondanks het feit dat Robert Gesink en zijn partner Daisy Leemreize een huis in Nederland hebben, brengen ze het grootste deel van hun tijd door in Spanje. Daarnaast hebben ze een pand in Gerona, Spanje, een locatie die ideaal is voor Roberts professionele wielercarrière vanwege de nabijheid van de Tour de Frankrijk.

In het verleden heeft Gesink tegen de Volkskrant opgeschept dat hij alle benodigde uitrusting voor een ruiter bezit. Omdat zij alles in en om het huis regelt, is Daisy een geweldig maatje. Je kunt een Spaanse masseur bij je thuis laten komen, en de omgeving van de stad is perfect voor elke vorm van fysieke voorbereiding die je maar kunt bedenken.

Bijzondere lof was weggelegd voor Rohan Dennis voor de manier waarop hij de inspanningen van het team leidde. De man die twee keer het wereldkampioenschap tijdrijden heeft gewonnen, is geen onbekende in de kronkelende paden die tot diep in de Domstad te vinden zijn.

Robert Gesink Vriendin
Robert Gesink Vriendin

Daarnaast behaalde de Australische wielrenner de eerste plaats in de proloog van de Tour de France die zeven jaar geleden in Utrecht werd verreden. Nu kon hij met zijn Jumbo-Visma-team weer op het podium staan.

%d bloggers like this: