Ron Brandsteder Ziekte

Spread the love

Ron Brandsteder Ziekte | De voormalige Nederlandse televisiepresentator Ronald (Ron) Brandsteder (geboren 19 mei 1950 in Amsterdam) wordt ook erkend voor zijn werk als acteur, komiek, zanger, radiopresentator en stemacteur. Hij heeft in een aantal films en tv-shows gespeeld. Als presentator van series als Showbiz Quiz, Ron’s Honeymoon Quiz, Make Them Laugh en Dancing with the Stars, is hij misschien wel het meest bekend bij het publiek.

Ron Brandsteder Ziekte
Ron Brandsteder Ziekte

Hij boekte ook succes op televisie en in het theater, beide keren samen met André van Duin. Hij speelde de rol van de opdrachtgever in grappen van laatstgenoemde. Ondanks dat de voormalige TROS-ster een van de grote Hilversumse namen van de twintigste eeuw is, wordt Brandsteder zich er steeds meer van bewust dat roem een ​​relatief begrip is.

Ron Brandsteder Ziekte
Ron Brandsteder Ziekte

“Beroemdheid heeft zo’n vluchtig karakter”, zegt hij tegen Astrid de Jong, presentator van de show. Vraag de jongere generatie wie Winston Churchill was, en ze zullen hem niet kunnen identificeren.” “En het was iemand die er echt toe deed”, zegt de auteur. Uiteindelijk slaagde Ron Brandsteder erin kanker te verslaan.

De televisiezender uit Breukelen is geopereerd om een ​​plekje uit zijn longen te verwijderen. Dat was effectief verholpen. De 55-jarige Brandsteder werd eerder dit jaar geopereerd aan een kankergezwel in zijn been. Verwacht wordt dat hij zal herstellen. Helaas kon Brandsteder niet vanwege zijn ziekte deel te nemen aan de theaterproductie van André van Duin.

Ron Brandsteder Ziekte

Zelf heeft hij de laatste tijd een vernederende gebeurtenis meegemaakt. “Laatst werd ik benaderd door een heel lief pubermeisje dat me om een ​​handtekening vroeg. Als je een berichtje voor Loes wilde hebben, vroeg ze of je dat goed vond. Ik vraag: is het je lieve moeder, zoals ik me haar herinner “Nee, dat is mijn oma, die een enorme bewonderaar van de show is. Voor een tijdje, poeh, je wordt op je juiste plek geplaatst.

De Privé verwijst naar een ‘transformatie’ als een proces. Niet alleen de kraag van zijn hemd, dat twee maten te groot was, maar ook zijn ingevallen gezicht verraadde dat Ron Brandsteder, die volgende maand zijn 71e verjaardag viert, de afgelopen maanden flink is afgevallen.Ron Brandsteder is een gepensioneerde leraar die dit hoopt te vieren zijn 71ste verjaardag volgende maand.

Vreemd, aldus het blad. Een aantal bezorgde kijkers heeft herhaaldelijk gevraagd wat er met hem aan de hand is en of hij mogelijk ziek is, maar tot op heden is daar geen antwoord op gekomen. Iedereen was verbijsterd of er iets mis was met de tv-presentator.”

Hij verscheen op RTL 4 als panellid in de show Wie ben ik?, waar hij de films Moppentoppers en Sterrenflat besprak. Ron op Zondag was de naam van zijn eigen radioshow, uitgezonden op Radio Noordzee in 1999. De cabaretstukken waren te zien in deze presentatie.

Van 1997 tot en met 2007 was Ron Brandsteder regelmatig te zien in het televisieprogramma Laat ze lachen. Vanaf augustus 2005 presenteerde hij samen met Sylvana Simons het televisieprogramma Dancing with the Stars, een danswedstrijd waarin beroemdheden uit Nederland het opnemen tegen professionele danspartners.

Het uitblijven van een officieel antwoord leidt tot argwaan bij Privé. Misschien ging hij op een dieet dat te streng voor hem was? Met andere woorden, heeft hij de afgelopen maanden te maken gehad met gezondheidsproblemen die hij heeft gekozen om niet met de rest van de wereld te bespreken en die hij nog steeds voor zichzelf wil houden?”

Ron Brandsteder Ziekte
Ron Brandsteder Ziekte

Het entertainmentblad wordt bovenop de andere bladen gelegd. “Hoewel de presentator zelf niet beschikbaar is voor tekst en uitleg, maakt de groeiende bezorgdheid van het publiek over zijn gezondheidstoestand deze alleen maar erger.”

%d bloggers like this: