Roxane Knetemann Zwanger

Spread the love

Roxane Knetemann Zwanger In het gebied rond Terwispel werden na een tussenpoos van ongeveer een jaar twee racefietsen opgehangen aan de wilgen gevonden. Na het atletische afscheid zette ook de metgezel van Roxane Knetemann, Wim Stroetinga, zijn voet op de rem. Het moment is aangebroken voor een ander soort vrijheid. Het wordt hoog tijd dat we samen een ritje gaan maken.

Roxane Knetemann Zwanger
Roxane Knetemann Zwanger

Roxane Knetemann, die dit jaar op de Olympische Spelen goud won bij volleybal, is een bekend gezicht op sporttelevisie. Naast haar rol als co-commentator voor de Tour de France Femmes verzorgt ze verslaggeving van het evenement voor NOS en Sporza. Een gesprek over Johan Derksen, seksisme en de kansen van vrouwelijke wielrenners.

In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, was hij een introverte man die de rust en stilte van zijn huis koesterde. Wat dat betreft hebben we nogal wat gemeen met elkaar. Als je mij als showpony wilt gebruiken, heb ik daar geen enkel probleem mee. Aan de andere kant ben ik in staat om te ontspannen en stress los te laten wanneer ik terugga naar mijn geboorteplaats Friesland. Uiteindelijk stelt mijn vriend me dezelfde vraag die mijn moeder mijn vader vaak berispte omdat hij hem vroeg: “Waarom heb je niets te zeggen?”

Het verlies van mijn vader heeft het rouwproces voor mij lang gemaakt. Na het overlijden van mijn vader ben ik uitgegroeid tot een nog uitdagender persoon. Dit gold vooral voor mijn moeder. Als ik er nu over nadenk, besef ik dat ik mezelf waarschijnlijk met meer compassie had moeten behandelen.

Confronteer het feit dat er daadwerkelijk iets gruwelijks heeft plaatsgevonden. In plaats daarvan ging ik in de ‘overlevingsmodus’, wat het enige was dat mijn voortbestaan ​​kon verzekeren. Als je nog leeft, gun je jezelf geen tijd om te rouwen om een ​​verlies. Toen ik op 23-jarige leeftijd het huis van mijn ouders verliet, had ik eindelijk de ruimte voor dergelijke activiteiten. Daarna begonnen de dingen dramatisch te verbeteren in termen van de relatie die ik met mijn moeder had.

Als iemand die werkzaam is op het gebied van coaching, blijf ik het concept van het samenbrengen van een groep atleten op één enkele locatie zeer intrigerend vinden en hen toegang geven tot een intensief trainingsprogramma dat is ontworpen om hen te helpen zich zowel als atleten als als mensen te ontwikkelen. Het is een visie die niet alleen prachtig past bij wie ik ben, maar ook perfect bij mij past.

Roxane Knetemann Zwanger
Roxane Knetemann Zwanger

Ik ben me er onlangs van bewust geworden hoeveel moeite en tijd het van je vraagt, en ik ben bang dat het de verplichtingen die ik thuis heb in de weg staat. Hierdoor presteer ik momenteel niet op mijn volledige potentieel. Het zou goed zijn voor de wielerploeg om iemand als Stefan [van Klink] in de ploeg te hebben. Het spijt me, maar daar kan ik je niet mee helpen.

Als ik dat een week geleden had kunnen doen, was ik de hele week in Twente gebleven. Ik heb een vreemd gevoel dat ik het team halverwege het seizoen moet verlaten, maar ik ben me ervan bewust dat dit de beste beslissing is voor zowel mij als de atleten.

Mijn gedachten en gebeden zijn bij alle skaters, mountainbikers, het personeel en vooral alle vrouwelijke leden van het wielerteam. Ik heb goede hoop dat ik over een paar jaar een aantal van hun wedstrijden kan bijwonen en sommige van hen kan aanmoedigen.

Haar vader en moeder heten respectievelijk Gerrie Knetemann en Gré Donker. Haar familie bestaat uit haar en haar broer, die Marnix heet, en haar oudere zus, die Elise heet. In oktober 2009 verzamelde ze in totaal 33 punten, goed genoeg om het Nederlands kampioenschap puntenraces te winnen.

Omdat het er niet naar uitziet dat kerstbomen als achtergrond voor deze foto’s zullen dienen, kijkt de fotograaf in andere richtingen. Voor zover ik weet is hij niet in het huis van de Stroetingas gesignaleerd. Het is mogelijk dat de honden hier schuld aan hebben.

Lightning, een Duitser, is onmiskenbaar een enorme fan van alles wat met Kerstmis te maken heeft, vooral de lichten en versieringen. Het is redelijk om aan te nemen dat Cipo (inderdaad genoemd naar de beroemde ‘mooie’ Mario Cipollini) geen enkele angst heeft. De terriër is zestien jaar oud, maar ondanks haar leeftijd heeft ze nog steeds moeite om goed te zien en te horen.

Roxane Knetemann Zwanger
Roxane Knetemann Zwanger

In december van hetzelfde jaar slaagde ze opnieuw in hetzelfde streven. Op 30 december 2012 won zij samen met Marianne Vos het Nederlands kampioenschap baanwielrennen in de categorie dubbele race. Marianne Vos was haar partner.

%d bloggers like this: