Sander Hoogendoorn Vriendin

Spread the love

Sander Hoogendoorn Vriendin Hoogendoorn was presentator van de uitzending van Sanderdome, die zaterdag- en zondagmiddag van 12.00 tot 14.00 uur te zien was op NPO 3FM. Zaterdag was het programma van 19:00 tot 21:00 uur Centraal Europese Tijd te horen op NPO 3FM.

Sander Hoogendoorn Vriendin
Sander Hoogendoorn Vriendin

De show van vanmorgen zal, voor zover ik weet, in de zeer nabije toekomst eindigen. Het eerste dat Sander in zijn aankondiging zei was: “Het is tijd om hier een halt aan toe te roepen.” Mijn omroep, BNNVARA, vertelde me dat de groep goede vrienden in de nabije toekomst zou ontbinden en dat ik me moest voorbereiden op het worstcasescenario.

Ook al heb ik maar één serieuze relatie gehad, het concept van het hebben van meerdere partners fascineert me. Het klinkt als iets dat zou worden gedaan in een groep of onder het gezag van een soort overeenkomst. Ik vind het erg leuk om er met andere mensen over te praten. Als je elkaar niet zo goed in de gaten houdt, wordt het veel eenvoudiger om bij de groep te blijven.

Volgens Hoogendoorn maakte hij geen deel uit van de besluitvorming als het erop aankwam om met Van der Lende naar Radio Veronica te gaan. “Individueel hebben we elk het initiatief genomen om dit op eigen houtje te doen.” Uiteindelijk heb ik de beslissing genomen om dit voor mezelf te doen.

Dan was er het gerucht dat Frank ook homo was, evenals het gerucht dat hij maatjes was met Van der Lende; “Dus we zullen debatteren.” Eigenlijk was het niet zo dat ik iets niet zou doen als jij het niet eerst deed. Ieder van ons kwam tot onze eigen conclusie. “

De show van Sander Hoogendoorn vanmorgen heeft een interview met een burn-outspecialist als gast. Ten eerste deelt de radiofabrikant het verhaal van hoe hij twee jaar geleden, toen hij en zijn verloofde een breuk doormaakten, “een stap terug moest doen” om er doorheen te komen.

Anders gezegd, ze ging naar het huis van een vriend terwijl haar eigen familie op vakantie was, zodat ze kon ontspannen en beter worden. Weg van haar onvoorspelbare partner, die er altijd voor haar was.

“Ik vind het uiterst belangrijk dat ik een bijdrage lever aan de discussie over recente gebeurtenissen door het onderscheidende standpunt dat van mij is te presenteren. Ze ontwikkelen een relatie met mij naarmate ze me beter leren kennen, dus de naam van de show,” Sanders Vriendenteam ,” is niet alleen een naam voor de show zelf.

Na zijn verhuizing behoudt Frank van der Lende een wat meer gefundeerde positie. Volgens hem melden ze dat ze het afgelopen half jaar ‘uit elkaar zijn gegroeid’. Ik vertrek met een goed vooruitzicht en een opgefrist gevoel van doelgerichtheid voor Veronica, en ik denk met genegenheid terug aan alles wat ik tijdens mijn tijd daar heb kunnen bereiken.

Ik heb momenteel geen relatie en ik ben niet van plan om in de nabije toekomst op date te gaan, dus ik heb genoeg tijd om te kletsen. Ik heb een tijdje Tinder gebruikt, en dat leidde tot een relatie, dus nu weet ik niet zeker of ik in het verleden te hard op zoek was. Tinder heeft me geholpen iemand te vinden om mijn leven mee door te brengen.

Sander Hoogendoorn Vriendin

Het is erg leuk! Maar op dit moment is het voor mij noodzakelijk om achterover te leunen en het universum zijn eigen gang te laten gaan. “Ik kan het gevoel niet van me afschudden dat er in de nabije toekomst iets soortgelijks in mijn leven gaat gebeuren.”

Ik vind het jammer, want ik wilde heel lang blijven doen waar ik mee bezig was. Het is een van mijn favoriete radiostukken aller tijden. Ik heb in de loop der jaren met veel verschillende teams gewerkt, maar deze heeft de beste luisteraars en het beste team in het algemeen. “

Van begin oktober tot het einde van de maand zendt Radio Veronica van maandag tot en met donderdag de show van Hoogendoorn uit. Het format en de uitzendtijden van de show worden binnenkort bekend gemaakt.

Aan de andere kant ben ik niet het soort man dat zich bezighoudt met illegale activiteiten van welke aard dan ook. Dit team is qua prestaties het meest vergelijkbaar met het Nederlands Elftal. Als de betrokkenen voortdurend negatief zijn, maakt het niet uit hoeveel moeite erin wordt gestoken; het wil gewoon niet lukken. Doe gewoon alsof je op een plein voetbalt en “remarket de trainer”.

Mijn grootmoeder begon met het verzamelen van verzoeken van mensen voor The Beatles nadat mijn grootvader de verklaring had afgelegd dat meneer Jansen, een student in gebouw 631, belangstelling had getoond voor de band.

Mijn grootvader had me een mengpaneel gegeven en hoewel ik af en toe met hem meewerkte, deed ik het grootste deel van mijn werk thuis alleen. Mijn doel was om DJ te worden op het niveau van Tisto, die op dat moment net naam begon te maken.

Aan de andere kant had ik tijdens mijn studententijd de kans om op de radio te spelen, en dat vond ik een aanzienlijk leukere ervaring. Ik was op zoek naar iets dat een beetje meer beheersbaar was, en dit past perfect bij de rekening. Daarna beloofde ik mezelf dat ik de komende twee jaar de vaardigheden zou verwerven die nodig zijn om professioneel in de radio-industrie te werken. Mocht het niet lukken, dan zou plan B worden ontwikkeld.

“Ik doe er alles aan om gesprekken te vermijden Ik weet zeker dat je weet dat Twitter een directe bron van kritiek kan zijn. Als je je er zorgen over maakt, zal ik op de lange termijn alleen maar een minder ervaren DJ worden.

In de niet al te verre toekomst hoopt hij met de luisteraars van Veronica “samen iets leuks te maken” door hen eerst te leren kennen. Ik heb goede hoop dat we in staat zullen zijn om samen te werken om een ​​aantal ongelooflijke evenementen tot stand te brengen en het station naar een geheel nieuw niveau te tillen.

Gisteren betuigde Menno de Boer, zendermanager van NPO 3FM, zijn spijt over deze website door te zeggen dat hij het “jammer” vond dat de dj’s de zender verlieten.

Bij het ontwikkelen van de nieuwe content is rekening gehouden met omroepen en presentatoren. Ondanks de eerdere afspraken die Sander en Frank maakten, zijn ze tot een andere conclusie gekomen. Ook al is het jammer, hier bij NPO 3FM kijken we toch uit naar de toekomst. “

Sander Hoogendoorn Vriendin
Sander Hoogendoorn Vriendin

Daarnaast was hij presentator van het avondprogramma Sander op NPO 3FM, dat elke avond van de week van zes uur ‘s avonds tot negen uur werd uitgezonden. Na Domien Verschuuren’s ambtstermijn als presentator van de ochtendshow, heeft Hoogendoorn nu de leiding over het programma. Bovendien was Hoogendoorn de eerste vervanger van Verschuuren op de ochtendshow die Hoogendoorn presenteerde.

%d bloggers like this: