Uitzending Gemist Familie Kruys

Spread the love

Uitzending Gemist Familie Kruys;- De Nederlandse dramaserie gaat over de hechte vriendschap die bestaat tussen de 46-jarige single Bette Kruys en haar broer Kirk, maar ook over de gevaren waarmee ze worden geconfronteerd als gevolg van de activiteiten van hun grote en kleurrijke familie. Bette heeft absoluut de boot gemist als het gaat om het vinden van liefde, en ze maakt zich altijd zorgen over haar gewicht.

Uitzending Gemist Familie Kruys
Uitzending Gemist Familie Kruys

Volgens het programma verklaarde de ex-Luv-zangeres tijdens de uitzending dat de Nederlandse mediamiljardair John de Mol geen dames van meer dan 50 kg op televisie wilde hebben. Ze sprak haar gevoelens uit naar aanleiding van de verklaring van Karin Bloemen.

Gisteravond is de eerste aflevering van de serie Harkum uitgezonden. De eerste aflevering van de NPO 3-show, waarin acteur Bas Hoeflaak (Snipers) de rol van burgemeester op zich neemt van het denkbeeldige gehucht Harkum, dat onverwachts in het bezit komt van immense rijkdommen en een megalomaan plan begint, trok in totaal 687.000 kijkers.

Het is mogelijk dat de serie profiteerde van de populariteit van Zondag met Lubach, die slechts een paar weken eerder op hetzelfde kanaal werd uitgezonden en ongeveer 1,3 miljoen kijkers trok. Dit is een bescheiden daling ten opzichte van het recordtotaal van vorige week. Met 711.000 kijkers presteerde de tweede aflevering van de dramaserie Stanley H., die werd uitgezonden vóór Lubach’s show 3, beter dan Lubach’s show 3.

“John de Mol is iemand die ik al heel lang ken. Ik was bij hem op kantoor voor een auditie voor de komedie “De kip en het ei”, waar ik een positieve reactie op kreeg. Hij was niet onder de indruk van mij, daarom heeft hij geen contact met mij opgenomen, en het lijkt erop dat hij dat ook nooit meer zal doen.” Karin Bloemen ging verder in detail.

Uitzending Gemist Familie Kruys
Uitzending Gemist Familie Kruys

Patty reageerde als volgt: “Hij geeft niet om dames die zwaarder zijn dan 50 kg. Dat is precies wat ik met hem ben tegengekomen. Het is niet bedoeld om kwetsend te zijn. Het is gewoon zoals de dingen zijn. Hij houdt niet van dames die erg gewelfd zijn op televisie. Hij hield ervan dat ze slank en blond waren. Dat is wat hij graag op televisie kijkt.”

Hij is een bewonderaar van een enorme blonde meid, zijn eigen zus (Linda de Mol), die Karin als raar bestempelde. “Het is grappig wat je zegt over deze slanke en blonde dames,” zei ze.

Richard Groenendijk had ook iets te zeggen: “De professionele carrière van Karin Bloemen is ten einde. Ze zijn constant op zoek naar jonge en aantrekkelijke vrouwen. Als het gaat om Patty op Bonje mit de Buren, huren ze zelfs prominente YouTubers in, maar als je kijkt naar de kijkcijfers voor de show, je kunt zien dat ze populair is, vooral onder jongeren.”…

Ze dirigeert de stijl voor dames als Wendy van Dijk en Daphne Deckers en streeft ernaar het gevreesde ‘leeg huis’-syndroom te voorkomen. The Missing Sync is een muziekproductie- en licentiebedrijf dat muziek maakt, componeert en in licentie geeft voor alle soorten audiovisuele communicatie.

Uitzending Gemist Familie Kruys
Uitzending Gemist Familie Kruys

Ons werk omvatte het maken van muziek voor advertenties, tv-leiders, station-ID’s, videogames, musea en speelfilms in de loop van onze carrière. Ons productieteam kan elke soort muziek maken die je kiest, of het nu een doedelzakmelodie is over een break-ritme of een elektrodeuntje met rockende gitaren in de mix.

%d bloggers like this: