Spread the love

Zakaria Aboukhlal Vriendin – Als hij liefde kon vinden, zou Mo Ihattaren zich eindelijk op zijn gemak voelen. Er doen al een tijdje geruchten de ronde dat hij een relatie heeft met TikTok-ster Yasmine, die 17 jaar oud is. De enige reden waarom deze connectie een probleem heeft veroorzaakt, is omdat ze vroeger een romantische relatie had met een van zijn beste vrienden.

Zakaria Aboukhlal Vriendin

Zakaria Aboukhlal Vriendin en Wikipedia

Het lijkt erop dat de middenvelder het doelwit is van leden van de criminele onderwereld. John van den Heuvel, een journalist die verslag doet van strafzaken, beweert dat de dreiging werd ingegeven door Ihattarens romantische betrokkenheid bij een jonge vrouw die in dezelfde buurt woont als hij.

Het is mogelijk dat ze Ihattaren heeft ontmoet nadat ze uit elkaar waren gegaan. Een foto van Mo en zijn nieuwe vriendin wordt online geplaatst door een lid van het publiek. In het verleden waren ze betrokken bij een romance in Marbella.

Een groot aantal mensen bespraken Mo’s nieuwe partner met hun vrienden. Er wordt gezegd dat hij heel goed bevriend is met Zakaria Aboukhlah, die in het verleden Yasmine’s vriend was. Uit rapporten blijkt dat de twee personen zelfs een romantische relatie zijn begonnen. Marwajuice labelt een foto van hemzelf en zijn oude vrienden met de zin “Je moet het van je vrienden hebben.”

Zakaria Aboukhlal Biografie

Toen de familie van het meisje besloot om hun afkeuring van de connectie openbaar te maken, stuitten ze op veel weerstand. Hierdoor werd het recht op privéleven van Ihataren ernstig geschonden. De functionarissen beweren dat de daders van de dreiging leden zijn van de criminele onderwereld.

Volgens Yvonne Coldeweijer, die ook beweert een vriendje te hebben genaamd Mo Ihattaren, was laatstgenoemde ooit verbonden aan AZ voordat hij voor de zomer naar Toulouse verhuisde.

“Dit is iets wat John van den Heuvel laatst met mij deelde”, zegt Coldeweijer. De politie verklaarde: “De relatie met het meisje, dat overigens amper 17 jaar oud is, zou hebben geleid tot bedreigingen vanuit de criminele wereld.”

De aanwezigheid van personen in de buurt die banden hadden met illegale activiteiten, met name degenen die op de recherche werkten, verhoogde de veiligheid van Mo en zijn gezin.

Een recent Instagram-bericht van de broer of zus van Mo Ihattaren, Ihattaren Sister, zal zeker je aandacht trekken. Ze laat haar stem horen in het licht van de kritieke toestand waarin de 20-jarige Ajacied zich bevindt. Ondanks aanhoudende beschuldigingen van bedreigingen lijkt het bericht dat zijn zus op Instagram plaatste deze beweringen te weerleggen.

Op haar Instagram-account deed ze de volgende uitspraak: “We hebben niets te maken met misdaad en bedreigingen, en we zijn altijd enorm machtig.” Ihattaren Mo zegt: “Ik kan soms grinniken om de media.”

Yvonne stelt dat Ajax zou hebben verklaard dat het om de gezondheid en fitheid van de voetballer ging, maar dat er al eerder sprake was van bedreigingen op relatiegebied. Yvonne denkt dat Ajax zou hebben verklaard dat het ging om de gezondheid en fitheid van de voetballer. Yvonne:

John from the Hill, ook wel bekend als John van den Heuvel, is het doelwit geweest van een bedreiging door criminelen als gevolg van zijn relatie met een meisje van 17 jaar.”; Yvonne vervolgt door te zeggen: “En toen,” Het feit dat criminelen of mensen met een strafblad in de directe nabijheid van Mo en zijn familie waren gezien, verhoogde de angst die de politie al had.

Rotterdam is de stad waar Aboukhlal werd geboren. Zijn vader kwam uit Libië, terwijl zijn moeder uit Marokko kwam. Na zijn geboorte verhuisde zijn familie naar Marokko, waar hij zijn jeugd doorbracht. Op driejarige leeftijd verhuisde hij terug naar Nederland, waar hij zijn jeugd doorbracht in de stad Gorinchem.

Zijn eerste school om voor te voetballen was Unitas. Nog een seizoen bracht hij onder zijn voogdij door bij Raptim totdat hij in 2009 overstapte naar het Willem II-jeugdprogramma. In juli 2017 deed hij de transactie om PSV’s over te nemen.

Op 17 augustus 2018 maakte Aboukhlal zijn eerste optreden in een voetbalwedstrijd voor een professioneel team. Jong PSV won die dag een thuiswedstrijd in de eerste klasse tegen FC Eindhoven (2-1). Hij werd geselecteerd om in de openingsopstelling te spelen en scoorde uiteindelijk het eerste doelpunt van de wedstrijd.

Aboukhlal was lid van Jong PSV en nam in zijn tijd daar deel aan 24 wedstrijden. Hij maakte negen doelpunten. Zijn eerste werkdag was 12 mei van dit jaar, wat toevallig ook de datum is van zijn debuut in de professionele wereld. Cody Gakpo werd vervangen in de 80e minuut van de competitiewedstrijd van die dag tegen Arizona, die eindigde in een doelpuntloos gelijkspel.

Sommige van deze geruchten bevatten enige waarheid, maar wanneer kunnen we Mo weer op het veld verwachten? Als de voetballer en zijn zus erbij betrokken raken, gaat het snel. De twee personen ontkennen een probleem te hebben, ondanks de berg bewijzen die in die richting wijzen.

Zolang je in orde bent en snel bij ons terugkomt, broer, komt alles goed. Je moet niets tegen de nominale waarde aannemen. Toen hem werd gevraagd op de bedreigingen en criminele activiteiten antwoordden ze: “We hebben er niets mee te maken.” Mo Ihattaren, een andere vocale ondersteuner van deze boodschap, zal soms opmerken: “Wat kan ik soms lachen om de media.” Het lijkt erop dat beiden deze geruchten nadrukkelijk in de sterkst mogelijke bewoordingen weerleggen.

Zakaria Aboukhlal Vriendin

Het antwoord dat Mo Ihattaren gaf was een emoji van een hart. Het lijkt erop dat hij de realiteit heeft geaccepteerd dat Yasmine, een jonge vrouw van net 17 jaar oud, zijn nieuwe geliefde is. In korte tijd is Yasmine naar de top van het TikTok-klassement geklommen. Er doen geruchten de ronde dat Zakaria Aboukhlal haar ex-vriendje was. De beslissing om hun relatie te beëindigen werd ergens tussen maart en april genomen.

By Nancy

%d bloggers like this: